Į LNK šou finalą pateko trys kaukės – Burokėlis, Lėlė ir Slibinas. Paskutinę akimirką pusfinalyje „Kaukes“ teko palikti Žiurkėnui, po kurio kostiumu slėpėsi Dominykas Vaitekūnas.

Iš viso trečiajame LNK šou „Kaukės“ sezone pasirodo 19 kaukių. Iki šiol atskleistos po jomis slėpusios 16 asmenybių. Po Bulvių kauke slėpėsi sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas, Begemotas buvo režisierius Vytenis Pauliukaitis, Sietynas – šokėja Katerina Voropaj, Pipiras – aktorė Lina Rastokaitė, Kamanė – vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė, Kirmėlė – dainininkė Natalija Bunkė, Papūga – sporto komentatorius Vaidas Čeponis, Kunigaikštis – dirigentas Vytautas Lukočius, Kaktusas – laidų vedėja Livija Gradauskienė, Saulė – Ukrainos žvaigždė Ruslana Lyžyčko, TV Bokštas – masažuotojas Juozas Petkevičius- Juozukas, Kūgis – iliuzionistas Rokas Bernatonis, Žuvis – dainininkas Jeronimas Milius, Ančiukas – atlikėja Simona Nainė, Fejerverkas – visuomenės nuomonės formuotoja Indrė Stonkuvienė.

Projekto finalistai – nuotraukų galerijoje:

Finalo metu sprendimo teisė bus atiduota žiūrovams, tiesioginiame balsavime būtent jie, o ne komisija išrinks nugalėtoją. Maža to, balsuodami už savo mylimiausią kaukę finale žiūrovai padarys ir gerą darbą, nes visi už balsus surinkti pinigai bus skirti padėti Ukrainai.

Kuri kaukė iš finalistų jums patinka labiausiai? Išreikškite savo nuomonę balsuodami straipsnio apačioje.

BUROKĖLIS – personažas, kuriam abejingų tiesiog neliko. Vieni jį peikė, kiti pamilo. Įspūdingai sukurtas personažas, kurio užuominos – kalėjimo uniforma ir faktas, jog yra miegojęs su Vidu Bareikiu, išmušė visus iš vėžių.

LĖLĖ – kaukė, kuriai Vidas Bareikis yra pažadėjęs įspūdingą muzikinę karjerą, o Monika Liu kelią į Euroviziją. Jos į sceną atsinešta supinta kasa ir kibiras – užuominos sukėlusios komentarų virtinę.

SLIBINAS – viena įspūdingiausių ir didžiausią pažangą šiais metais padariusi kaukė. Įsimintiniausios jo užuominos buvo, kad yra gavęs iš žvaigždės per galvą ir turi paslaptingą istoriją, susijusią su Jennifer Lopez.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją