Abu jie tikisi, kad per visą šį laiką, kol buvo statoma šeimos sodyba, keičiama ir tvarkoma aplinka bei įrenginėjamas namo vidus, TV3 žiūrovai išgirdo ne vieną naudingą patarimą, kurį galės pritaikyti ir savo namuose. O dar ne vieną tokį jie išgirs ir šį vakarą, rašoma pranešime spaudai.

Prieš prasidedant žiemai, šeima ne tik toliau gražins aplinką, bet ir imsis kurti savo sodą. Ne ką mažiau svarbus ir saugumas – tam, kad padėtų pasirūpinti ne pirmos jaunystės medžiais, Martynas į pagalbą pasikvies specialistus. O įdomiausia, kad tą daryti imsis žmogus, kurios darbas pripažįstamas vienu iš pavojingiausių!

Ypatingą dėmesį šeima skirs ir savo sodui – jie čia sodins obelį, vyšnią, trešnę, kriaušę, persiką, abrikosą ir slyvą. Besodinant pastarąją, Kotryna nudžiugs pamačiusi jos rūšį, pavadinimu Jubiliejinė. Juk ši slyva puikiai galėtų pasitarnauti kaip dovana artėjančiam Martyno 50-mečiui!

„Kai šis namas po 10, 15 o gal ir 50 metų švęs savo įkūrimo jubiliejų ir mūsų mergaitės priims čia svečius, jos galės sakyti, kad šį, labai seną sodą, sukūrė jų tėvai. Manau, kad bus gražu turėti tokį sodą. Kol kas jis mažiukas, jaunas… Bet mes jį prižiūrėsime taip, kaip patars specialistai, ir jis suvešės“, – bus įsitikinęs Martynas.

Laidos žiūrovai ne tik pamatys, kaip vyksta sodinimo darbai, bet ir gaus atsakymą į Kotrynai ypač rūpintį klausimą – ar pirmųjų vaisių šeima jau gali tikėtis kitais metais?

Sutvarkius aplinką, Starkai imsis ir paskutiniųjų namo vidaus įrenginėjimo darbų – rinksis baldus savo sodybai. O Martynas netgi juokaus, kad po tiek laiko trukusių bandymų, save jau drąsiai galėtų vadinti profesionaliu lovų, čiužinių ir fotelių bandytoju. Taip pat šeima išpildys ir savo dukrų svajonę – mergaitėms nupirks dviaukštę lovą.

„Kai patenkintos mergaitės, patenkinta ir mama“, – šypsosis Kotryna.

Visą šį laiką, kol rinkosi savo svajonių baldus, Martynas ir Kotryna šventai laikėsi savo gero šeimos bičiulio duoto patarimo. „Kai pradėjome statybas, Vytaras Radzevičius mums davė patį vertingiausią patarimą. Jis sakė, kad jokiais būdais iš draugų, giminių ir šeimos narių nepriimtume jokių senų baldų ir daiktų. Mes paklausėme ir to nepadarėme, todėl mūsų namai nevirto sandėliu – mes nesusitempėme čia viso to, ką mums siūlė kiti“, – džiaugsis Kotryna, o žiūrovai išvys naujus šeimos baldus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)