Tai pirmas kartais kai 38-erių verslininkė, vizažo specialistė bei grupės „Naujosios pupytės“ lyderė ir atlikėja Oksana Pikul po kelerius metus trukusios tylos prabils apie asmeninį gyvenimą.

Moteris oficialiai patvirtins jau metus sklandžiusius gandus – po dešimt metų trukusių santykių, iš kurių beveik 8-eri santuokoje, ji skiriasi su garsiu krepšininku Simu Jasaičiu ir verčia naują baltą lapą, rašoma LNK pranešime spaudai.

„Mes kartu su vyru nebegyvename jau pusantrų metų...“, – atskleidė Oksana.

Visas interviu - gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Nebeslepia naujo mylimojo

Į JAV gyvenančios, bet Lietuvoje savo santuoką įprasminti panorusios Ievos Voveris vestuves neseniai rinkosi jaunųjų artimieji, bičiuliai ir kolegos. Tarp begalės svečių buvo galima pastebėti ir šventiškai pasipuošusią O. Pikul.

Žinoma šalies makiažo meistrė, verslininkė į iškilmingą renginį pirmą kartą atvyko be Simo Jasaičio. O. Pikul šventėje netikėtai lydėjo kitas vyriškis, Vilniuje žinomas verslininkas Vaidas Akramavičius, su kuriuo moteris buvo poruojama ir anksčiau, kai prieš kelerius metus vyko jos ir S. Jasaičio santykių krizės drama.

Oksana Pikul ir Vaidas Akramavičius

Tiesa, susirinkusiems fotografams V. Akramavičius ir O. Pikul tik dviese nepozavo – nuotraukose jiedu stengėsi šypsotis trise su M. Kvietkute.

Kiek vėliau O. Pikul su nauju mylimuoju pasirodė ne viename viešame renginyje. Romantiškų santykių pora nebeslepia ir socialiniuose tinkluose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)