Teisėjas ant kėdžių pasodins keturis jo nuomone geriausiai pasirodžiusius dalyvius. Du iš jų iškart pateks į tiesioginius finalus, o kitiems dviem teks kautis internetiniame balsavime, kur savo nuomonę išsakys žiūrovai. Daugiau balsų surinkęs prisijungs prie dalyvaujančių tiesioginėse transliacijose.

Į sceną šį vakarą lips ir balsingoji Gabrielė Kalniškytė. Merginą galima tituluoti kaip netikėčiausiai į projektą patekusią dalyvę. Atvykusi į „X faktoriaus“ filmavimą kaip žiūrovė, Gabrielė jau netrukus ir pati stovėjo scenoje kaip dalyvė.

Gabrielę žengti į sceną paskatino filmavime sutiktas ilgametis bičiulis. Tiesa, pati mergina sako, kad iki „X faktoriaus“ nuo muzikos buvo kiek nutolusi – dainuodavo tik bažnyčioje arba karaokė baruose, rašoma spaudos pranešime.

Atrankoje Gabrielė pasirodė nepasiruošusi scenai – be ryškaus makiažo ir specialios šukuosenos, vilkėdama kuklia suknele. Šį kartą mergina nustebins pasikeitusia išvaizda – žinodama, kad tikrai lips ant scenos, Gabrielė žada apgalvoti pribloškiantį drabužių derinį, nepamiršti sceninio makiažo ir susigarbanoti plaukus.

Gabrielė Kalniškytė

„Kojos virpa... Tikiu savimi, bet nežinau, kas esu akvariume. Ar žuviukas Nemo, ar vienas tų ryklių... Kai sėdėsiu už visų raudonų šviesų, viskas pasidarys aišku. Ateiname į projektą dalintis muzika, būti dėmesio centre, tapti žvaigždėmis. Dainuodama aš mėgaujuosi. Išėjau neplauta galva į darbą, o atsidūriau „X faktoriaus“ atrankose. Šiandien galvą išsiploviau, tai nelabai norėčiau eiti namo“, – pokštaus charizmatiškoji projekto dalyvė.

Gabrielė pasakoja, kad po avantiūros nesuprato, kas įvyko. Po to, kai atrankų metu pasirodė scenoje, ji paskambino mamai ir pasakė ką tik patyrusi didžiulį nuotykį. Iš pradžių mama pagalvojo, kad dukra pateko į ligoninę, tačiau Gabrielė nuramino mama atskleisdama, kad neplanuotai sudalyvavo „X faktoriuje“ ir išgirdo keturis „taip“. „Šiandien į sceną nersiu stačia galva“, – atvirauja Gabrielė.

O kaip Gabrielei pasiseks, paaiškės jau šį vakarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją