Ant garsiosios laidos sofos Iglė ir Saulius sėsis pasipuošę savo ypatingais sceniniais drabužiais. Laidos vedėjai ne tik atlikėjus lygins su manekenais tiesiai iš vitrinos, bet pastebės ir tai, jog pagaliau atsirado žmogus, kuris puošiasi ryškiau, nei tą daro S. Prūsaitis, rašoma pranešime spaudai.

Kad scenoje duetui nėra lygių, sutiktų daugelis. Tačiau kaip gerai Iglė ir Saulius iš tiesų pažįsta vienas kitą? Laidos vedėjai nuspręs tai patikrinti. Sauliui teks paspėlioti, kuo vardu yra tiek Iglės tėtis, tiek vaikinas, o Iglei – kada yra Sauliaus gimtadienis, kiek jam metų ir kokios markės automobilius jis vairuoja. Ar jiems pavyks į šiuos klausimus atsakyti teisingai?

Taip vienas apie kitą bespėliodami įvairiausias detales, atlikėjai kartu su laidos vedėjais netrukus prisimins, kad Iglė dainavimo mokėsi pas legendinę mokytoją Laimą Lapkauskaitę. Tai – moteris, kurios vardas žinomas visoje Lietuvoje, o ypatingai – Marijampolėje, mat daugybę čia augusių vaikų ji pavertė į pačias ryškiausias Lietuvos šou pasaulio žvaigždes. Tarp jų – ir legendinė grupė „Mokinukės“.

„Beje, Sauliau, kaip, būdamas marijampoliečiu, tu išvengei Laimos Lapkauskaitės būrelių? Nes jei ten gimsta vaikas, Laima iškart ateina pažiūrėti gimusio kūdikio…“ – stebėsis M. Stasiulis, o koks bus S. Prūsaičio atsakymas, žiūrovai sužinos jau šį vakarą.

Kaip visuomet, laidoje netrūks humoro bei dar ne visiems girdėtų istorijų apie garsenybes. Štai Iglė atskleis, kad jos vardas iš tiesų turėjo būti visai kitoks. Pasirodo, kad garsi dainininkė turėjo būti pavadinta Igne! „Bet tėtis sumaišė…“ – juoksis pasakodama ji, o ar tai tiesa, žiūrovai turės nuspręsti patys.

Linksmos istorijos ir dar labiau šypseną keliantys žaidimai su Igle ir Sauliumi – jau šį vakarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją