Įdomu tai, kad po komisijos spėjimų, jog po Žuvies kauke slepiasi Tadas Juodsnukis, užvirė tikras detektyvas, rašoma pranešime spaudai. Susisiekus su atlikėjo mylimąja, taip pat dainininke, Igle Bernotaityte ši patvirtino, kad ramiai gyventi dabar jiems sunku: „Aš jau esu su mama susilažinusi iš penkiasdešimties eurų, nes ji šventai įsitikinusi, kad po Žuvies kauke Tadas. Siūliau lažintis iš 500 eurų, bet nesutiko“, – juokiasi Iglė.

Vis dėlto ir pati sako nėra visu šimtu procentų įsitikinusi savo teisumu: „Šiaip viskas labai atitinka apie Tadą, bet klausiau visų laidų įdėmiai ir manau, kad ten ne jis. Na, bet gi negali žinoti! Be to, Tadas labai mane klaidina. Aš jo klausiu – kai tu važiuoji žaisti tenisą, ar tikrai nevažiuoji kur nors filmuotis? O jis man sako: o tu kai buvai atostogauti ar iš tiesų buvai ten, kur sakei? Visiškai neįmanoma suprasti tiesą sako ar meluoja. Todėl laukiu, kol bus nuimta Žuvies kaukė. Tada pažiūrėsime, mama ar aš laimėsime lažybas“, – dalinasi garsi atlikėja.

„Kaukės keičia gyvenimus ir mano gyvenimą apvertė 180 laipsnių. Nuo praėjusio sekmadienio visą šią savaitę aš stengiausi jau su niekuo nemiegoti, kad nepildyčiau to sąrašo žmonių, su kuriais esu miegojęs, nes iki šiol vis dar nesu įsitikinęs, kas slepiasi po ta Burokėlio kauke. Tai yra mano didžiausias uždavinys šiame projekte“, – po praėjusią savaitę užmintos Burokėlio užuominos vos prasidėjus laidai prisipažins garsus atlikėjas Vidas Bareikis.

Vis dėlto po šios intriguojančios kaukės atliktos dainos neatlaikys paties atlikėjo nervai ir jis drąsiai sakys: „O, Dieve, koks tu esi mūsų galvos skausmas, Burokėli, tu net neįsivaizduoji! Šiaip mano tėvas yra bosas, labai žemas balsas. Gal ten mano tėtis tiesiog?“. Ką į šį Vido klausimą atsakys jo kolega Paulius Mikolaitis – Paul de Miko, anksčiau teigęs, kad gal po šia kauke slepiasi jo biologinis tėtis?

Praėjusioje laidoje visus sužavėjusi nauja kaukė, Žiurkėnas, šį kartą nustebins patį laidos vedėją Giedrių Savicką: „Aš galiu pasakyti ir prisipažinti – man tai buvo geriausias per visas laidas pasirodymas. Tikrai! Žiurkėnas ir šita daina! Taip kaukė atitiko dainą, man tai buvo visiškas kosmosas, aš mačiau kaip Žiurkėnas skraido uždusęs tame kosmose. Fantastika! Buvo tikrai fantastika!“ – po pasirodymo naujai kaukei pagyras žarstys jis.

Dar viena vakaro staigmena taps naujos kaukės pasirodymas. Į sceną įžengęs TV Bokštas nepaliks abejingų. „Čia mano mėgstamiausias „Kaukių“ kostiumas! Čia yra vau!“– džiaugsis dizaineris Robertas Kalinkinas, jam pritars ir Vidas Bareikis: „TV Bokštas yra tobula! Bravo kaukių gamintojams!“

Šį kartą Lėlei išėjus į sceną Vidas Bareikis nesusivaldys: „Noriu prisipažinti apie vieną tokį kriminalą. Aš keliavau mūsų arenos užkulisiais ir žiūriu guli Lėlės galva ir aš neištvėriau! Aš tiesiog parašiau laiškelį ir palikau!“ Ar gavo Lėlė Vido Bareikio laišką ir kas jame parašyta? Ką užkulisiuose atsakys projekto numylėtinė garsiam atlikėjui?

Visi atsakymai, naujos intrigos ir dar įspūdingesni pasirodymai jau šį sekmadienio vakarą, 19.30 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją