„Po trisdešimties žmogus jau turi daryti kažką ne tik sau, bet ir kitam“, - sako Jurga, neseniai pradėjusi kviesti visus norinčius save geriau pažinti į Psichologijos klubą.

Ji sako, jog dabar daug ką gyvenime darytų kitaip.

„Ir į daug klausimų kitaip atsakyčiau, nes iš uždaro žmogaus nusprendžiau tapti atviru. Nepasakyčiau, kad man asmeniškai labai lengva, bet matau rezultatus. Dabar galiu daryt, ką noriu, sakyt, ką noriu. Jei pridarau nesąmonių – atsiprašau, bet tai irgi yra nuoširdu“, - pasakoja dainininkė ir teigia, jog jai nepatiko būti tokia, kokia buvo.

Laidoje Jurga atvirai papasakos ir apie pokalbį su sūnumi Adu, kuomet ėmė byrėti jos ir V. Bareikio šeima.

„Mes labai daug apie viską kalbamės, nėra jokių tabu“, - dalijasi Jurga.

Jurga Šeduikytė ir Edita Mildažytė /Foto: Rima Kaščiukaitė

Net ir apie skyrybas sūnui ji pranešė, stengdamasi, kad jis suprastų tai teisingai. O kaip jiems su Vidu pavyko civilizuotai išgyventi skyrybas?

„Išėjo, kaip išėjo, mes padarėme viską, ką galėjome, kad to nebūtų. Turiu nuoskaudą pačiai santuokai, nes tikėjau, kad viskas pavyks. Buvau šimtu procentų tikra, kad pavyks. Viską išbandžiau, bandžiau likti visais įmanomais būdais, bet supratau, kad nebegaliu, nes vidus visiškai neberezonuoja. Supratau, kad viskas, ką reikėjo nugyventi su žmogumi – nugyventa. Vaikui pasakėme, kad mes norime draugiškų santykių, bet kartu gyvenant to nepavyksta turėti. Tad jei atskirai gyvenant bus draugiški santykiai, taip bus geriau. Ir kažkaip Adas suprato“, - E. Mildažytei laidoje atviraus J. Šeduikytė.

Visą interviu su Jurga žiūrėkite jau šį penktadienį, 20 val., „Delfi TV“ laidoje „Pas Editą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)