„Buvau visiškai save įtikinusi, kad niekada nekursiu šeimos, niekada neturėsiu mylimo vyro, nes aš niekam negalėsiu parodyti net savo riešo. O tai kaip galima miegoti kartu su žmogumi? Toks įsitikinimas manęs net neliūdino. Man atrodė – tokia aš gimiau, tikriausiai tokia mano dalia. Aš prastumsiu šitą gyvenimą”.

Laidos metu mergina prabils apie cheminius vaistus bei tradicinę mediciną, rašoma pranešime spaudai.

„Kai eini pas tradicinį mediką, pažiūri tavo kraujo tyrimus, vaistų istoriją ir sako, nežinau, kaip jums padėti. Dar vienas hormoninis tepalas. Kai prieš dvejus metus buvau pas savo šeimos gydytoją ir man dar kartą pasakė – hormoniniai vaistai, aš tiesiog apsiverkiau ir beviltiškumo. Suglamžiau tą receptą ir išmečiau, nes žinojau, kad aš nebenoriu gyventi priklausoma nuo vaistų, kurie užgesina. Nes kai vaistai gesina tavo uždegimą, jie užgesina daug – arba tave prislopina ir tu esi pavargęs, nieko nebenori, arba jie kaip tik iš tavęs padaro merginą, kuri negali užsičiaupti. Būdavo, kad aš per dieną nuvažiuodavau 80 km dviračiu, tada dar dvidešimt nueidavau, susitikdavau su draugais ir iki ryto šokdavau. Ir vien dėl to, kad aš vartojau labai sunkius hormoninius vaistus, dėl kurių organizmas gaudavo itin daug adrenalino”.

Atlikėja papasakos apie hipnoterapiją, jai padėjusią pradėti sveikti. „Tai yra hipnozės būdas, kurio metu psichikoje keičiami įsitikinimai – iš negatyvių į teigiamus. Negatyvūs, tai tokie, kad aš turiu sirgti, aš esu negražus, nemylimas. Ir tu juos keiti į teigiamus – aš esu saugus, aš esu sveikas. Hipnozė man labai padėjo, iš tikrųjų, gal net sakyčiau, tramplyną padarė. Nes buvo pakeistas įsitikinimas nuo to, kad aš esu liga iki to, kad aš esu sveika”.

Kaip jautėsi Gabrielė, net dešimt mėnesių kovojusi ne tik su liga, bet ir dėl jos atsiradusia nemiga? Kaip ši liga pakeitė merginos požiūrį į žmones? Jau šį antradienio vakarą, 20 val., laidoje „Bus visko“ per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją