Scenoje šį vakarą dėl vietos finale kausis grupės. Viena iš jų – roko grupė iš Ignalinos „Spurr“. Atrankose atlikusi dainą apie faršą, kotletus, pomidorus ir makaronus, grupė iš karto pelnė teisėjų simpatijas. Grupės nariai – vokalistas Kipras, bosistas Ignas, būgnininkas Zenia ir soline gitara grojantis Jurandas, rašoma spaudos pranešime.

„Kai groji ant scenos, galvoje būna nulis minčių – negalvoji apie nieką. Svarbiausia yra parodyti, ką turi savyje, atsijungti ir būti tame momente. Bet nulipus nuo scenos, nesupranti, kas įvyko. Atrodo, tik pagroji ir iš karto reikia važiuoti namo“, – linksmai atrankas prisimins grupės nariai.

Dar mokykloje besimokantys grupės nariai sulaukė daug palaikymo iš klasės draugų. O mokyklos direktorė grupei netgi įteikė nemokamą maisto talonėlį, ant kurio buvo užrašyta „kotletai“. Valgyklos darbuotojos labai džiaugėsi – juk galėjo pavaišinti mokyklos žvaigždes!

Negana to, iškart po pasirodymo „X faktoriuje“, „Spurr“ sulaukė kvietimų koncertuoti miesto šventėse. O visai neseniai grupė grojo ir vieno nario pusbrolio vestuvėse. Rokeriams labai patiko koncertuoti linksmai nusiteikusiai žmonių miniai.

Įspūdingą pasirodymą jie ruošia ir šiam sekmadieniui. „Visą laiką stengiamės pasirodyti kuo geriau. Šį kartą dar labiau bandysime sudominti publiką. Pasitikime vokalistu – manome, kad jam pavyks gražiai padainuoti. Svarbiausia mums scenoje būti savimi – ne tik išsitaškyti, bet ir parodyti kažką gražaus“, – sako „Spurr“ nariai.

Kaip įprasta, „Kėdžių iššūkio“ etape kiekvienas teisėjas išrinks keturis verčiausius šios vietos, tačiau į finalą pateks tik trys dalyviai iš kiekvienos kategorijos. Jų iš viso yra keturios – paaugliai, jaunimas, vyresnieji ir grupės. Tačiau didžiausia naujiena yra ta, jog du dalyvius į projekto finalus siųs kiekvienos kategorijos teisėjas, o likusių dvejų likimą balsavimo būdu naujienų portale tv3.lt spręs žiūrovai. Būtent jų išrinktas finalininkas su kitais dviem kategorijos dalyviais pasirodys tiesioginiuose finaluose!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją