Šokėja K. Voropaj prisiminė, kad buvęs jos vyras R. Rudokas vieną dieną atėjo ir atvirai pasakė, jog jos nebemyli, todėl palieka. Tuo metu judviejų sūnui Rojui buvo vos dveji metai su puse, o tokį žinomo vyro pareiškimą moteris išgirdo likus savaitei iki gražiausių metų švenčių.

„Jis sakė: „Tu manęs irgi nebemyli, bet to dar nežinai, aš išeinu.“ Susikrovė būtiniausius daiktus ir uždarė duris. Nuo tos dienos Kalėdos mūsų namuose yra švenčiamos truputėlį kitaip“, – laidoje „Mamulės“ atvirai pasakojo šokėja.

Ji teigė, kad tokia žinia buvo netikėta, tačiau vėliau suprato, jog matė ženklų, kurie bylojo apie artėjančias skyrybas.

„Tai buvo smūgis žemiau bambos, bet paskui, laikui praėjus, mintys susitvarkė. Pasirodo, buvo ne vienas ženklas, bet bandydama išsaugoti savo jausmus ir šeimą aš nenorėjau to matyti“, – sakė K. Voropaj.

Paklausta, ką neįprasto ji buvo pastebėjusi vyro elgesyje, žinoma moteris teigė, kad padažnėjo komandiruotės, R. Rudokas dažnai telefoną padėdavo ant ekrano, taip tarsi bandydamas kažką nuslėpti.

„Žinoma, buvo dar visokių smulkmenų, kurių kartais nepastebėdavau. Mes nebuvome susituokę, manau, tokioje situacijoje tai vienas iš pliusų, nes kai neturi ką dalintis, nėra įsipareigojimų, skyrybos vyksta greičiau. Žmogus pasakė, išėjo, uždarė duris, tuo viskas ir baigėsi. Likusius daiktus, pamenu, aš sukroviau į dėžes ir pasakiau, kad gali atvažiuoti pasiimti“, – kalbėjo K. Voropaj.

Ji teigė greitai susitaikiusi su skyrybomis, stengėsi paslėpti skausmą, kad nematytų mažametis sūnus.

„Iš mano pusės buvo vienintelis prašymas, kad kuo daugiau laiko leistų su vaiku. Po jo išėjimo kiekvieną dieną siųsdavau jam vaiko nuotraukų. Man buvo be galo svarbu, kad vaikas žinotų, jog tėtis yra, jog jis paliko ne jį“, – sakė šokėja.

Žinoma moteris iki šiol sakė dar nekalbėjusi su sūnumi apie tai, kodėl jo tėtis paliko šeimą, o pats R. Rudokas kiek gali, dalyvauja visose Rojui svarbiose šventėse, mokyklos susirinkimuose.

„Bet jau susidūrėme su rūpestėliu. Pratybose, pamenu, buvo užduotis, skirta šeimai. Mane truputį nustebino jos formulavimas. Buvo prašoma įklijuoti šeimos nuotrauką, įrašyti šeimos pavardę, nors mano ir vaiko pavardės skirtingos, aptarti su vaiku, kuo skiriasi jo šeima nuo kitų pažįstamų šeimų.

Aptariant tai, vienas iš Rojaus pastebėtų skirtumų buvo tas, jog tėtis negyvena su mumis, bet jis tai pasakė ramiai, be nerimo. Manau, neprisimena laiko, kai tėtis gyveno kartu. Jis žino, kad yra taip, o kodėl, jam kol kas toks klausimas nekyla“, – sakė K. Voropaj.

Visą pokalbį su Katerina Voropaj galite pamatyti vaizdo įraše, kurį rasite straipsnio viršuje. Indrės Stonkuvienės laida „Mamulės“ eteryje – kiekvieną šeštadienį, 13 val., per „Delfi TV“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)