Su 33-ejų išrinktuoju, informacinių technologijų įmonės vadovu Matu Kolpertu Simona susituokė vasarai skaičiuojant paskutiniąsias kalendorines dienas rugpjūčio pabaigoje, bažnyčioje Palangoje, rašoma spaudos pranešime.

Stebint artimiausiems šeimos nariams ir draugams meilę vienas kitam pora prisiekė po beveik 13-os metų draugystės. „Man patinka, kad ji mane smarkiai pakeitė į gerą pusę“, – pirmame savo interviu televizijai pasakos Matas Kolpertas.

Simona Burbaitė su mylimuoju

Priešingai nei daugelio kitų garsių žmonių, apie Simonos ir Mato vestuves žinojo tik artimiausi šeimos nariai ir draugai. Apie tai nerašė spauda, o žurnalistai, kaip įprasta, nuo ankstaus ryto nesibūriavo prie bažnyčios laukdami jaunųjų. Šiandien Simona sako to siekusi sąmoningai.

Nuo Simonos ir Mato Kolpertų vestuvių praėjo beveik du mėnesiai, tačiau žingsniuodami sostinės senamiesčiu pora nepaleidžia vienas kito rankos, o jų veiduose šviečia šypsena. „Drauge esame tiek daug metų, tačiau vis dar jaučiamės įsimylėję vienas kitą“, – teigs Simona ir Matas Kolpertai.

Simona Burbaitė TV laidoje

Išskirtinis poros interviu ir niekur iki šiol neviešinti vestuvių kadrai – gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“, jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., tik per LNK.

Apie vestuves žinojo tik artimiausi šeimos nariai ir draugai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją