Visi pažįstantys moterį puikiai žino, kad ji niekuomet nedainuoja. Todėl dalyvavimas čia tiek jos šeimai, tiek artimiesiems buvo didžiulė staigmena, rašoma pranešime spaudai. O tam, kad nuslėptų šį faktą teko užsukti tikrą detektyvą: „Mano dukra turi prieigas prie mano elektroninio pašto. Todėl dėl įvairių detalių ir dainų su laidos režisiere susirašinėjome koduodamos laiškus. Ji turėjo apsimesti mano kliente, kuriai planuoju vestuves. Tuomet sutardavome laiką, kai aš būsiu viena ir galėsime ramiai pakalbėti. Man atrodo šis nekaltas melas pavyko puikiai!“

Sekmadienio vakarą buvo atidengta Kamanės kaukė – po ja slėpėsi visiems puikiai pažįstama moteris. Tiesa, nors pati Kristina tikina labiausiai bijojusi atlikėjos Rūtos Ščiogolevaitės, vis dėlto mintis, kad po šia kauke slepiasi būtent ji toptelėjo Monikai Liu.

Vis dėlto, kad po šia kauke slepiasi Kristina nebuvo lengva atspėti net artimiausiems: „Juokingiausia, kad mano vyras vieną dieną grįžęs iš darbo pasakojo kaip jo kolegės operacinėje užleido Kamanę ir jam nuolat sakė, kad ten aš. Jis nepatikėjo, nes žino, kad dainavimas yra didžiausias mano košmaras. Dukra, kai žiūrėjo laidą, ir aš interviu su Kamanės kauke dėkojau stilistams tik pasakė – na va šita frazė tai labai mamutiška! Ir viskas! Nes aš visada organizuodama šventes vakaro pabaigoje stengiuosi padėkoti kolektyvui ir padovanoti kiekvienam po kokią nors mažą dovanėlę. Tai vien ta frazė jai užkliuvo. Iš tiesų šeima kažkaip paleido šią mintį ir tikrai nesitikėjo pamatyti mane“, – sako ji.

Kristina pasakoja, kad pirmoji jai parašė atlikėja Natalija Bunkė, tačiau ji į jos spėjimą nieko neatsakė. Vėliau kai pradėjo rašyti daugiau žmonių žinoma moteris atsakydavo juokais: „Žinote, juk aš negaliu nedainuoti!“

Ji atvira, kad dalyvavimas tokiame projekte padėjo jai geriau suprasti ir pačius atlikėjus: „Dažniausiai aš esu tas žmogus, kuris sako, kad būkite scenoje tokie ir kitokie. Iki šiol niekada nesupratau, koks tai yra sunkus darbas. Kai pirmą kartą pabandžiau padainuoti ir reikėjo pataikyti į taktą, susiėmiau už galvos išgirdusi kaip dainuoju. Bet paskui po truputį, po truputį su praktika atėjo pajautimas. Nors negalima sakyti – niekada, bet visus galiu patikinti, kad daugiau dainuojančios manęs neišgirsite. Todėl neprašykite per šventes ar susitikimus atlikti kurios nors Kamanės dainos“, – juokiasi moteris.

Kitoje laidoje prie septynių senbuvių prisijungs nauja kaukė, kuri įžiebs netikėtas diskusijas tarp komisijos narių! Slapčiausias ir intriguojantis šou – kiekvieną sekmadienį, 19.30 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją