Šios žavios moterys laidoje nusipelnys ir ypatingo laidos vedėjo pristatymo. „Jos – išmintingos, protingos ir talentingos, bet sakyti, kad sąžiningos – negaliu. Negaliu, nes tai – jau 15-ąjį, jubiliejinį sezoną žiūrovus džiuginančio serialo „Moterys meluoja geriau“ žvaigždės,“ – su šypsena per filmavimą sakė Andrius Žiurauskas.

Minėtas serialas, kurį žiūrovai stebi jau nuo rugsėjo pradžios, šiemet kelia klausimą – ar gali būti, kad po visų audringų 15-os metų, visos moterys staiga nustos meluoti geriau ir atras savo laimę? Ne ką mažiau dėmesio šiemet skiriama ir numylėtam mamytės sūneliui Robertėliui, nuolat įsiveliančiam į neįtikėtinus, tačiau nuotykių pažymėtus pavojus, rašoma pranešime spaudai.

Tokių pat intrigų, kokiomis aktorės gyvena seriale, joms teks patirti ir žaidime „galvOK“. Ineta taps kapitono Marijono Mikutavičiaus komandos nare, o Deimantė – Manto Katlerio.

Juoko netrūks jau nuo pirmųjų akimirkų, mat Inetos ir Marijono komanda niekaip negalės sutarti, kokią temą pasirinkti.

„Visą laiką reikia daryti taip, kad vyras galvotų, jog tai jis valdo situaciją…“ – galiausiai sakys Ineta, nusileisdama Marijonui ir suteikdama šansą jam pirmajam rinktis temą.

Pasirodys, kad Inetos kerai suveikė. Žaidimui įsibėgėjus, Marijonas kardinaliai pasikeis ir mielai užleis rinktis temas savo komandos draugei.

„Aš tau nuolaidžiausiu visą gyvenimą!“ – pripažins jis, o žiūrovai sužinos, kokia bus tokio staigaus komandos kapitono pokyčio priežastis.

Panašių iššūkių sutarti dėl klausimų ir atsakymų, turės ir priešininkų komanda. „Aš čia visiškai po padu, kaip senovėje – moterys neturi jokios teisės…“ – sakys Deimantė.

„Čia yra visiška santykių alegorija – aš uždirbu visus pinigus, o ji vis tiek nepatenkinta! Burba, burba, burba…“ – į priekaištą lygiai taip pat juokaudamas atsakys Mantas ir netrukus netgi apleis savo komandos kapitono vietą.

Tiesa, vėliau ši komanda ne tik ras kompromisą, bet ir nemažai juos siejančių detalių. Viena iš jų – komplikuota situacija su vairavimo pažymėjimais.

„Mes norime sau iššūkio – abu turime teisę vairuoti, bet abu nevairuojame, todėl renkamės temą „Kelyje“. Teoriškai esame vairuotojai, bet praktiškai – ne“, – iššūkį pasitiks komanda, bet ar be praktinių žinių jiems į suktą klausimą pavyks atsakyti teisingai?

Kas taip nudžiugins Inetą, kad net ir po vieno neteisingo atsakymo ji bus be galo laiminga? Kokį savo komandos slapyvardį sugalvos Mantas ir Deimantė? Galiausiai, kas nugalės?

Žaidimas „galvOK“ – šeštadienį, 19.30 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją