Pastaruosius dvejus metus Žilvinas vysto šakočių verslą. Specialiose krosnyse šakočiai Žilvino kepykloje sukasi 24 valandas per parą. Elektros sąskaita už rugpjūčio mėnesį, pasak dainininko, siekia daugiau nei 11 tūkstančių eurų.

Žilvinas Žvagulis

„Man yra vienintelis bent pozityvus dalykas, kad dar turiu koncertų, tai galiu tas sąskaitas dengti...“, – ironiškai šypsodamasis Žilvinas teigs jau šį pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“.

Žilvino įmonėje dirba 22 žmonės, ir beveik visi jie gyvena tame pačiame kaime, kuriame šakočiai ir gaminami. Todėl įmonės veiklos sustabdymas pasak dainininko reikštų, kad 22 šeimos liktų be pajamų, vėl atsidurtų darbo biržoje ir gyventų iš valstybės mokamų išmokų, rašoma spaudos pranešime.

Žilvinas Žvagulis

Tuo metu garsus fotografas Marius Žičius prisipažins fotoaparatą kabinantis ant vinies. Lietuvoje ko gero nedaug žinomų dainininkų, aktorių, politikų, ar sportininkų, kurių nėra fotografavęs Marius, fotografu dirbantis nuo 16-os. Prieš kelias savaites socialiniame tinkle jis paskelbė apie kardinalius pokyčius savo gyvenime – naują darbą, saulės kolektorių montavimą bei pajungimą. Netrūko garsių žmonių komentarų: vieni jų sveikino su nauja pradžia, kiti negalėjo patikėti, ar apgailestavo dėl jo pasirinkimo. Buvo ir tokių, kurie žinią apie atsisveikinimą su fotografo specialybe ir tapimą elektriku priėmė kaip pajuokavimą.

„Atėjo laikas, kai norisi naujų žinių, patirčių, žemiškesnės profesijos, ir aišku, pastovių, stabilių pajamų“, – sako du vaikus turintis Marius, pastaruosius septynerius metus dirbęs laisvai samdomu fotografu.

Kaip artėjančiam sunkmečiui ruošiasi garsūs žmonės? Ir kam negaila pinigų net tuomet, kai jų labai trūksta? Jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)