„Keičiasi daugybė dalykų – visi žmonos dokumentai, atsiranda žiedai ant pirštų, keičiasi statusas, nes visiems išdidžiai galiu sakyti: „Štai mano žmona“. O jeigu rimtai, tai supranti kokią atsakomybę prisiimi, bet tuo pat metu ateina ir vidinė ramybė, pilnatvė.

Tai yra net ne žingsnis į priekį, o du žingsniai į priekį, nes juos žengi ne vienas. Tiesa, mudu su Ieva medaus mėnesį jau turėjome prieš vestuves. Mums vis taip gaunasi, kad beveik viską darome ne taip kaip visi“, – juokiasi LNK serialo „Rimti reikalai“ aktorius

Paklaustas, kas jam yra meilė ir šeima, aktorius neieško žodžių kišenėje bei teigia nepritariantis Lietuvos valdžiai partnerystės klausimu, rašoma pranešime spaudai.

„Vienoje sveikinimo atvirutėje radome draugų palinkėjimą. Ten buvo parašyta Dave Meurer citata: „Sėkminga santuoka yra ne tuomet, kai du tobuli žmonės randa vienas kitą, o kuomet du netobuli žmonės mokosi mėgautis tarpusavio skirtumais“. Ar aš ką tik savo žmoną pavadinau netobula? Tikiuosi, ji šito nepaskaitys. O šiaip aš pritariu šiai minčiai, kad įsimylima dėl trūkumų. O šeima, visiems ji gali būti skirtinga.

Aš su dideliu siaubu akyse stebiu tai, ką daro mūsų politikai šiuo klausimu.

Niekas, visiškai niekas už mus negali nuspręsti kas mums yra šeima. Kažkam šeima yra septyni šunys gyvenantys namie, nes nieko žmogus daugiau gal neturi. Kitam šeima gal yra geriausias draugas. Šeima yra ta artimiausia aplinka, dėl kurios gali pasiaukoti. Šeima yra tie žmonės, kurie suteikia tau namų jausmą“, – mintimis dalinosi A. Eisimantas.

Nepaisant prabėgusios gražiausios ir kupinos jausmų vasaros A. Eisimantas vėl pasinėrė į darbus. Nors, kaip teigia pats aktorius, visi jo darbai ir yra jo hobiai. Kalbėdamas apie LNK serialą „Rimti reikalai“, kuriame jis kuria Henriko personažą, Arnoldas neslepia džiugesio. Šis vaidmuo – kitoks, ir leido jam atsiplėšti nuo persekiojamos saldaus ir tvarkingo serialų herojaus etiketės.

„Faktas vienas – Henriko personažą aš labai pamilau. Esu labai laimingas, kad gavau nemažai kūrybinės laisvės. Ta laisvė man padovanojo galimybę paieškoti naujų aktorinių spalvų. Henriką bandau piešti visai kitokį, nei man įprasta.

Tikiuosi, kad mano eksperimentai pavyko, nes naujajame sezone Henrikas kaip reikiant įsilies į jau žiūrovų pamėgtų personažų gretas. Pažadu, kad Henrikas bus labai spalvingas personažas ir padovanos daug netikėtų siurprizų serialo žiūrovams. Bus daug, labai daug rimtų reikalų“, – kalbėjo aktorius.

Nepraleiskite serialo „Rimti reikalai“ su Arnoldu Eisimantu kiekvieną pirmadienį-ketvirtadienį, 21 val., per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją