„Gėda, gėda dėl svetimo poelgio, svetimos išdavystės, ypač kai tu nesitiki, net baisiausiam sapne ar košmare negalėjai šito įsivaizduoti...

Draugui, bendražygiui, kolegai tu suteiki begalinį pasitikėjimo kreditą, o jis tuo pasinaudodamas, tau meluodamas, tau už nugaros viską slėpdamas tave tiesiog išduoda ir apvagia“, – tokiais žodžiais LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ itin atvirą interviu pradėjo muzikos prodiuseris, legendinės grupės „Naktinės personos“ narys Aras Vėberis.

Po netikėtos žinios apie tai, kad legendinė grupė „Naktinės personos“ nutraukia veiklą, praėjo ketveri metai. Iki šiol nė vienas grupės narių – nei Aras Vėberis, nei Alanas Chošnau – nekalbėjo apie tai, kas atsitiko, kad po kelių dešimtmečių bendro darbo jie pasuko skirtingais keliais.

Šiais metais grupei sukaktų 30 metų, tačiau, kaip įprasta scenos senbuviams, jubiliejaus proga nebus nei koncertų arenose, nei albumo su geriausiomis dainomis.

Vietoj šventės – atviras Aro Vėberio interviu apie tikrąsias grupės iširimo priežastis ir, kaip pats sako, nusivylimą buvusiu scenos kolega.

„Nebegaliu ir nebenoriu tylėti. Visi „Naktinių personų“ gerbėjai ir dirbantys muzikos srityje pagaliau turi sužinoti tiesą“, – teigė Aras Vėberis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)