„Aš esu iš tų, kuris eigoje nemoka fantazuoti. Šnekėti bet ko ir bet kaip aš ne tik nemėgstu, bet ir nemoku. Aš nežinau, man jau koks 160 metų, mano laikais nebuvo technologinių dalykų, jokių socialinių medijų. Nebuvo tokių reikalų, o dabar, sulaukus tiek metų pradėti tai daryti nėra prasmės, man nebereikia“, – atskleidė K. Kerbedis.

Kastytis Kerbedis prisipažino turintis didelių planų pensijai, sulaukęs šio laiko jis planuoja išleisti savo gyvenimo memuarus, kurie, jo manymu, taps absoliučiu bestseleriu, rašoma pranešime spaudai. Sukaupęs daug gyvenimiškų, daug matytų ir girdėtų istorijų jis ketina viską sudėti į juos ir tikisi net iš to išgyventi.

„Ar galima pasigirti? Aš taupiausi faktelį, kodėl esu toks, koks esu. Gal taip ir negalima, gal truputį nekuklu ar dar kažkaip. Na, bet kadangi man tiek metų, galbūt ir pensija ne už kalnų, tai ką jau čia slėpti. Aš esu bajoras. Galvojau, kad tai nieko nereiškia, bet ne, tai tikrai duoda. Pripažįstu“, – trumpai ir intriguojančiai pasakojo Kastytis.

Nenuilstantis atlikėjas gerbėjus nuolat stebina vis naujomis dainomis, tačiau šiandien jis pasiryžęs papasakoti ne vieną įdomią savo gyvenimo istoriją.

Pirmoji šio sezono laida – jau šį trečiadienio vakarą, su intriguojančiomis K. Kerbedžio istorijomis, grupe „Vyšnios“ ir socialinių tinklų žvaigžde Antanu Jakimavičiumi 20 val., tik per LNK.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją