Visi LNK televizijos projekto „Kaukės“ gerbėjai puikiai pamena, kad prieš dvejus metus pačiai dainininkei teko slėpti savo tikrąjį veidą ir balsą po Vienaragio kauke, rašoma LNK pranešime spaudai. Ši užduotis Rūtai pavyko puikiai ir ji tapo pirmojo sezono nugalėtoja. Tiesa, ji niekada neslėpė, kad būti ant scenos dėvint ne vieną kilogramą sveriančią kaukę nebuvo lengva, bet azartas, kuris pagauna įsitraukus į šį žaidimą yra toks didelis, kad daugelis fiziškai sunkių dalykų tampa nebe tokie svarbūs. Garsi moteris prisipažįsta, kad šis šou ją taip įtraukė, kad pati tapo jo didžiausia gerbėja.

„Būti po kauke ir sėdėti komisijoje yra dvi labai skirtingos patirtys. Kai pati stovėjau ant scenos ir įpusėjus projektui nustojau slėpti savo balsą, galvojau – kaip jūs negirdit? Kaip neatspėjat, kad ten aš? Tai aš dabar supratau, kaip jaučiasi komisija. Nes viena yra sėdėti ramiai ant sofos, įdėmiai klausytis užuominų ir visai kas kita – sėdėti, ten, salėje. Komisijos kėdėje tu jautiesi kaip žiūrovas, profesionalumas, geros klausos turėjimas čia visai nepadeda. Man tai dažnai net pakišdavo koją. Aš bandžiau vertinti pagal tai, kas, mano įsivaizdavimu, galėtų ar ne padainuoti vieną arba kitą kūrinį. Deja, šiais metais dalyviai labai mokėjo užsimaskuoti ir įsijausti į savo vaidmenis. Tai aš daug kartų suklupau, nes, pasirodo, vienam pasirodymui galima atlikti dainą taip, kaip niekas iš tavęs nesitikėtų. Šis projektas ne apie dainavimą, o apie slapukavimą – kas geriau sumėtys pėdas, kas mokės neišsiduoti“, – savo patirtimi dalinasi Rūta.

Žinoma moteris neslepia, kad nesitikėjo, jog bus taip sunku atspėti, kas slepiasi po kaukėmis: „Šis sezonas išskirtinis tuo, kad visos kaukės labai skirtingos. Ant scenos bus ir numylėtinių, ir blogiukų, kurie erzindavo mus iki negalėjimo. Tas labai įtraukė. Todėl žiūrovams norėčiau palinkėti atsipalaiduoti, gerai praleisti laiką, nepamiršti humoro jausmo ir spėlioti“, – šypsosi žinoma moteris.

Trečiasis LNK šou „Kaukės“ sezonas dovanos laidos gerbėjams dar daugiau niekur nematytų ir žadą atimančių kaukių, o tai reiškia, kad po jomis slėpsis ir dar daugiau garsių veidų. Maža to, šį sezoną sveikinsis ir nauja komisija: atlikėjai Rūta Ščiogolevaitė, Monika Liu ir Vidas Bareikis, dizaineris Robertas Kalinkinas ir socialinių tinklų žvaigždė Paulius Mikolaitis – Paul de Miko.

„Mūsų kompanija buvo tiesiog nuostabi! Labai gerai sutarėme tarpusavyje. Labai viliuosi, kad tai jausis ir per televizijos ekranus. Aš netgi laukiu pratęsimo. Tikiuosi, kad bus ta diena, kai visi komisijos nariai susirinksime ir pažiūrėsime drauge bent vieną laidą. Puiki kompanija, kurioje labai gerai praleidau laiką“, – belaukdama televizinės šou premjeros džiaugiasi Rūta Ščiogolevaitė.

Įspūdingas ir analogų Lietuvoje neturintis LNK šou „Kaukės“ prasideda jau šį sekmadienį 19.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją