Jaunuosius į laidos vedėjų Violetos Riaubiškytės ir Edmundo Kučinsko glėbį grodamas Mendelsono maršą atlydės Šeduvos gimnazijos orkestras.

„Pirmą kartą laidos istorijoje švęsime tikras vestuves! Bus ir dainų, ir ginčų, ir bučinių – žodžiu, švęsime tradiciškai, – pasakoja vestuvių puotos dalyviu tapęs laidos vedėjas E. Kučinskas. – Piršlio vaidmenį atliks neišsenkantis anekdotų šaltinis Raimundas Bingelis, kuris papasakos, kodėl J. Zavaliauskas jau nebe pirmą kartą nutarė tuoktis ir kaip susipažino su perpus už save jaunesne ir beveik dvigubai aukštesne išrinktąja. Jaunikis atrėždamas piršliui pareikš, kad jo naujoji žmona su juo ne miega, o neišsimiega”.

„O saldainius žiūrovams studijoje mėtys svočia – dainininkė Tikroji Išdykėlė. Vyriausios pamergės vaidmuo atiteks raudona suknele pasipuošusiai pagrindinei moterų komandos žaidėjai, moksleivei Indrei Anankaitei iš Alytaus. Prieš ją vestuvių puotoje kovos vyriausias pabrolys – Šeduvos gimnazijos mokytojas ir orkestro vadovas Kęstutis Meškauskas. Vestuvėse bus ir besilinksminančių dainingų svečių – atlikėjas Rolandas Janavičius ir dvi žavios ilgakojės merginos”, – toliau vestuvių scenarijų dėsto gražioji laidos vedėja V. Riaubiškytė.

Įsitraukę į smagų puotos šurmulį, „Penktadienio muzikos šou” žiūrovai galės su visa svita dainuoti klasikinį vestuvinį repertuarą – „Po stikliuką”, „Oi, Zuzana”.

O E. Kučinsko perspėjimas žaidimo pradžioje, kad vyrų komandai pralaimėjus J. Zavaliauskas atsidurs naujai žmonai po padu, taip išgąsdins jaunuosius, kad nuotaka užtrauks liūdną ištekėjusios moters dalią apraudančią dainą, o auksine gitara jai akompanuos pats jaunasis.