Laidą ves žiūrovų mylima ilgametė laidos vedėja Loreta Sungailienė. Prie jos nuo rudens prisijungia operos solistas Liudas Mikalauskas, rašoma LRT pranešime spaudai.

„Smagu vienoje scenoje matyti vedėjus, kurie yra ir atlikėjai. Liudas puikiai jaučiasi priešais kameras, nebijo improvizuoti, manau, kad žiūrovai greitai pamils šį naują duetą“, – teigia laidos prodiuseris Saulius Basijokas.

Pokyčiai įvyko ne tik vedėjų tarpe, bet atsinaujina ir pačios laidos formatas. Laidos kūrybinė komanda važinėja po Lietuvą, kalbina įvairiuose miesteliuose, kaimuose gyvenančius žmones, visa tai nugula į reportažus.

„Naująjį LRT TELEVIZIJOS sezoną laidos „Duokim garo“ kūrybinė grupė išvyksta į kelionę po Lietuvos savivaldybes: kiekvienoje laidoje aplankysime vis kitą rajoną ar miestą, svečiuosimės pas vietinius tautodailininkus ir tradicinių amatų puoselėtojus, kulinarinio paveldo meistrus, pasižvalgysime po gražiausius gamtos kampelius ar istorinę atmintį saugančius objektus, pakalbinsime vietinių dainų ir šokių, tarmių žinovus, tam kraštui būdingų audimų raštų bei muzikos instrumentų žinovus“, – teigia S. Basijokas.

Laidos studijoje žiūrovus linksmins iš to paties rajono susirinkę muzikantų kolektyvai, ansambliai, kapelos bei solistai. Nebus pamirštos ir po platųjį pasaulį išsibarsčiusios lietuvių bendruomenės.

Pirmasis atsinaujinusio „Duokim garo“ eteris – jau rugsėjo 4 d., sekmadienį, 16.45 val. per LRT TELEVIZIJĄ ir portale LRT.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)