Antąjį kartą su juo į pasimatymą žengia 33-erių Inga iš Vilniaus, moteriškų naktinių prekinio ženklo „Nuit De Reve“ įkūrėja, rašoma spaudos pranešime.

Daugiau nei šimtatūkstantinę sekėjų armiją turintį Antaną taip sužavi veiklioji Inga, jog jis net nusprendžia nutylėti savo amžių. „Nepamenu, ar aš sakiau savo amžių. Man atrodo, jog nutylėjau“, – sakė vaikinas, už aklojo pasimatymo partnerę jaunesnis net 10 metų.

Antanas aiškina, jog dažniausiai merginos spėja, jog jam yra 26-28 metai, tačiau kai sužino tikrąjį skaičių, praranda susidomėjimą. Panašu, kad klausimo apie metus Antanui išvengti pavyksta sėkmingai – savo tikrojo amžiaus jis neatskleidė nei per pirmą, nei per antrą kartą pasimatymų šou.

„Ir gerai, kad ji dar nežino mano amžiaus. Nors toks amžiaus skirtumas šiek tiek trukdo, manau, jog viską pamatysime eigoje“, – šypsosi Antanas.

Į lnk.lt laidos pasimatymą su Antanu atvykusi Inga aiškina, jog yra atvira pasimatymams su vyrais, kurie yra nuoširdūs, tačiau tikina, jog tokių vyrų jos gyvenime retai pasitaiko. „Visgi man žmogaus vidus yra svarbiausia, o ne išvaizda“, – aiškina Inga.

Inga atskleidžia, jog turėjo įtarimą, kad už širmos slypi Antanas bei tikino, jog vaizdo tinklaraštininką pažino iš balso: „Kai pamačiau Antaną, supratau, jog moteriška nuojauta visgi neapgavo“.

Čia galite pamatyti, kaip Antanas slepia savo amžių:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)