Paklaustas, kiek jo žalioji Sierra atitinka DJ Dalgio dainoje „Žalia Siera“ apdainuotų kriterijų, „PravalTuro“ direktorius pripažino, kad tik vieną. Automobilis gali pasigirti žalia spalva, tačiau neturi nei mėlynų „kalpokų“, nei SONY garso sistemos, nei 200 arklių galios.

„Čia yra praktiškai mašina-veidmainis, – vardindamas automobilio trūkumus pripažino V. Mikaitis. – O šitas bandymas galėtų būti paskutinis sierai. Neatmesčiau tokio varianto.”

Vytautas Mikaitis

Pakeliui į „Nemuno žiedo“ trasą „PravalTuro“ direktorius netikėtai stabtelėjo automobilių plovykloje. Patyręs keliauninkas teigė, jog tai padeda lenktynėse: „Tais metais ėjo, kai nusiplauni, labai pagreitėja. Aš, kai šitą nuplaunu, iškart priduoda greičio!“

Ar padėjo Mikaičiui visos šios gudrybės lenktynių trasoje? Ar apskritai pavyko žaliai Sierrai pasiekti šimto kilometrų per valandą greitį? Kaip sekėsi Vytautui automobilių drago rungtyje? Koks derybininkas yra „PravalTuro“ direktorius, kuomet tenka pirkti automobilį?

Visa tai ir dar daugiau pamatysite naujausioje „Krepšinis į trasą“ laidoje šį šeštadienį per Delfi TV.

Vytautas Mikaitis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją