Vasarą kuria naujus projektus

Pasak I. Matilionio, „Delfi TV“ naujus projektus ruošia nuolat. Vienus iš jų kanalo komanda jau spėjo pristatyti, kitus žiūrovai taip pat galės greitai išvysti. „Drąsiai galima teigti, kad naujas mūsų sezonas trunka ištisus metus. Turime ką rodyti, reiškia, yra ką žiūrėti“, – šypsosi „Delfi ryto“ svečias.

Viena iš „Delfi TV“ vasaros naujienų – sporto laida „Krepšinis į trasą“. I. Matilionis sako, kad joje krepšininkai ne tik pasakos apie savo karjerą ir asmeninį gyvenimą, bet ir išbandys automobilius. Sporto gerbėjų taip pat lauks futbolo transliacijos su geriausiais Lietuvos futbolo klubais, tarp kurių Vilniaus „Žalgiris“ ir Panevėžio „Ekranas“.

„Nors dalis sporto laidų atostogauja, jas keičia kitos. Apskritai, vasarą atostogaus tik maža dalis „Delfi TV“ laidų, nes atostogauti tiesiog nėra kada. Sezoniškumas – nenustojantis“, – sako „Delfi“ rinkodaros vadovas.

Auganti auditorija

Laidos „Delfi rytas“ vedėjai pasiteiravus, ar „Delfi TV“ jau spėjo suburti ištikimą žiūrovų ratą ir koks turinys jiems labiausiai patinka, I. Matilionis džiaugiasi nuolat augančia kanalo auditorija.
„Kanalo žiūrovų skonis išsigrynino – tai parodo ir statistika. „Delfi TV“ auga, o žiūrovų daugėja. Ypač smagu ir džiaugiamės, kad jų praleidžiamas laikas su „Delfi TV“ vis ilgėja. Tai reiškia, kad žiūrovai mus tikrai atranda ir turi ką žiūrėti“, – teigia pašnekovas.

Jis sako, kad kanalo laidų branduolį sudaro naujienų ir aktualijų laidos, kurios kiekvieną darbo dieną supažindina su svarbiausiais įvykiais ir žiniomis. Tarp šių laidų – „Delfi rytas“, „Delfi diena“, „Iš esmės“ ir rusakalbei auditorijai skirta „Delfi RU“.

„Taip pat žiūrovus kviečiame keliauti su O. Gasanovu, A. Valujavičiumi ir kitais keliautojais. Kelionės labai domina žiūrovus. Tai vienos populiariausių „Delfi TV“ laidų, nes žmonės ne tik mėgsta keliauti patys, bet ir stebėti, kaip keliauja kiti“, – apie populiariausius projektus pasakoja I. Matilionis. Jis papildo, kad ragauti bei išbandyti skaniausius receptus žiūrovai gali su „Delfi TV“ ikona jau tapusiu virtuvės šefu A. Ivanausku.

Ateityje – dar daugiau naujienų

„Delfi TV“ kanale netrūksta ir pažintinių projektų. Vienas iš jų – naujoji laida apie investavimą „Investavimo akademija“. Pasak „Delfi“ rinkodaros vadovo, ekonominiai klausimai šiuo metu ypač aktualūs, todėl verta apie juos sužinoti daugiau.

„Svarbu žiūrovus mokyti ir naudingų praktinių dalykų. Siekiame, kad kanalo auditorija rastų kažką sau naudingo ir sužinotų naujų dalykų“, – komentuoja „Delfi ryto“ svečias.

Vasarą „Delfi TV“ taip pat rodo kino filmus ir dokumentiką. Pasak I. Matiliono, pastebima, kad kanalo žiūrovai juos vis labiau atranda ir žiūri. Be to, pašnekovo teigimu, dokumentika yra ypač įdomus žanras, nes padeda pamatyti ir išmokti kažką naujo.

„Delfi TV“ studijoje viešėjęs svečias taip pat priduria, kad pirmosios sezono naujienos eteryje startavo jau praėjusį savaitgalį. Pasak jo, naujienų „Delfi TV“ atsiranda nuolat, todėl čia visada yra ką žiūrėti.

„Delfi TV“ – nemokamas televizijos kanalas, pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją