Pasak „Delfi video“ vadovo Arturo Paknio, įprasta, kad vasarą kaip ir kiekvienas iš mūsų, taip ir televizijos kanalai atostogauja ir ruošiasi naujam rudens sezonui. Tačiau nuolat atsinaujinančio „Delfi TV“ programą nauji projektai papildo net ir vasarą. Žiūrovai išvys aktualijų, finansų, kelionių ir sporto laidas bei geriausius dokumentinius ir vaidybinius kino filmus.

„Kanalo „Delfi TV“ sezonas trunka ištisus metus. Visada stengiamės atliepti žiūrovų lūkesčius, todėl nebijome naujų projektų jiems pristatyti ir vasarą, nelaukdami rudens. Taigi, eteryje netrūks įdomaus turinio, kuris padės mėgautis smagiu ir turiningu laisvalaikiu“, – sako A. Paknys.

Geros žinios susirūpinusiems piniginės reikalais

Vis dažniau diskutuojant apie nenuspėjamą ekonominę ateitį, vasarą „Delfi TV“ pasirodo ne vienas projektas, kuris skatins finansinį raštingumą ir padės išmokti dar geriau tvarkyti savo investicijas.

Kas antrą ketvirtadienį 19 val. susirinkusieji prie televizorių ekranų gali stebėti ir naują „Delfi“ bei „Swedbank“ projektą „Investavimo akademija“. Laida griauna investicijų temą apipynusius mitus ir suteikia naudingų patarimų ne tik patyrusiems, bet ir pradedantiesiems investuotojams.

Sportas – niekur nedings

Nors vasarą, pasibaigus klubinio krepšinio sezonui, ištikimus aistruolius buriančios laidos „Krepšinio zona“ ir „Šaro Barsa“ atostogauja, tačiau sportas iš „Delfi TV“ eterio niekur nedings.

Liepos 2-ąją startuoja naujas projektas „Krepšinis į trasą“. Kiekvieną šeštadienio vidurdienį žiūrovai galės pamatyti, kaip jų pamėgti krepšininkai manevruoja ne krepšinio aikštelėje, tačiau lenktynių trasoje. Savo sugebėjimus už vairo sporto pasaulio atstovai demonstruos lenktyniaudami ir išbandydami įvairias įgūdžių užduotis, o paganyti akis bus galima ir į jų automobilius.

Poilsis su geru kinu ir keliautojų nuotykiais

Vasarą „Delfi TV“ pasitiko su geriausia pasaulio dokumentika. Savaitgalio popietėmis 15 val. susirinkusieji prie ekranų turi puikią galimybę pakeliauti po spalvingus ir neatrastus pasaulio kampelius, susipažinti su netikėtais istoriniais faktais ir įminti didžiausias planetos paslaptis.

Kasdien pasidairyti po skirtingas šalis ir žemynus žiūrovai gali ir populiariose kelionių laidose. Vasariškų nuotykių dozę garantuoja žurnalistas Orijus Gasanovas, Aurimas Valujavičius ir kiti keliautojai.

Tuo tarpu atsipūsti po darbo dienos šiokiadieniais 18 val. padės „Delfi kinas“. Kino gerbėjai galės pasilepinti prestižiniuose festivaliuose triumfavusiomis kino juostomis su gausiu būriu kino žvaigždžių.

Pamėgtos naujienų laidos

„Delfi TV“ užtikrina, kad net ir atostogų metu žiūrovai neliks be svarbiausių naujienų iš Lietuvos ir viso pasaulio. Kiekvieną darbo dieną nuo 15 val. ir toliau laukia net trys aktualijų laidos.

Pirmiausia su žiūrovais sveikinasi objektyvias ir patikimas žinias pristatanti „Delfi diena“. Nuo 15.30 val. „Delfi diena“ pusvalandžiui eterį užleidžia visuomenės gyvenimo ritmu pulsuojančiai „Delfi temai“. 16.30 val. su naujienomis rusakalbę auditoriją supažindina laida „Delfi RU“.

Liepos viduryje po trumpos pertraukos į „Delfi TV“ sugrįš ir žiūrovų pamėgta aktualių pokalbių laida „Iš esmės“. Joje ir vėl bus gausu patyrusių žurnalistų diskusijų su politikais, ekonomistais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Mėgautis įtraukiančiais pokalbiais trečiadieniais 17 val. kviečia ir „Delfi interviu“ su vyriausiąja naujienų portalo redaktore Rasa Lukaityte–Vnarauskiene.

„Delfi video“ vadovas A. Paknys papildo, kad šią vasarą „Delfi TV“ eteryje bus galima išvysti ir dar daugiau naujienų. Jau netrukus pasirodys nauji projektai su gerai žinomais ir pamėgtais veidais.

„Delfi TV“ – nemokamas televizijos kanalas, pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją