Milžiniško populiarumo sulaukusiame realybės šou pergalę iškovojo Meda. Būtent ji sulaukė didžiausio žiūrovų palaikymo, rašoma pranešime spaudai.

Antrąją vietą užėmė Antanas, o trečiąją – Gabrielė.

Šou nugalėtojas apdovanotas likusiu priziniu fondu, kurį dalyviai bandė išsaugoti nuo pat pirmos projekto dienos. Jam atiteko 4600 eurų bei išskirtinė galimybė visai savaitei su dar trimis draugais apsistoti prabangiuose Tenerifės apartamentuose.

Savo kelią prieš daugiau nei mėnesį šiame realybės šou pradėjo 10 jaunų žmonių. Pirmosiomis savaitėmis iškritusius dalyvius pakeitė du naujokai, tačiau tiek žiūrovai, tiek ir kiti vilos gyventojai nespėjo jų taip greit pamilti. Į pusfinalį stojo tik 6 likę realybės šou senbuviai, o finale susitiko trys geriausi – Meda, Gabrielė ir Antanas. Kiti pusfinalio dalyviai – Ema, Jonas ir Justinas – liko gyventi su jais, nors finale ir nesikovė.

Vykdami į Tenerifę, apie šio realybės šou idėją 10 išrinktųjų nežinojo nieko – nei kas jų laukia, nei kokios taisyklės čia galios. Tačiau netrukus paaiškėjo, kad čia viskas turi savo kainą! Vilos šeimininkai, kuriais tapo realybės šou ekspertai Žygimantas Petkus ir Gabija Radžiūnaitė, netrukus atskleidė, kad nuo pat pirmos dienos iki projekto pabaigos dalyviai turės ribotą pinigų sumą, vadinamą priziniu fondu – 30 tūkst. eurų.

Šiuos pinigus dalyviai galėjo leisti taip, kaip išmano. Tačiau juk viskas kainuoja! Norisi naujų drabužių, valgyti, atsigaivinti, surengti vakarėlį ar išsipirkti savo lagaminą, kuris buvo atimtas dar pirmąją šou dieną? Už viską teko mokėti!

Negana to, prizinis fondas kaip reikiant sumažėjo ir dėl įvairiausių baudų, kurias užsidirbti jauniems ir vakarėlių ištroškusiems žmonėms buvo labai paprasta… Triukšmas, vilos apgadinimas ar bet kas, kas sukėlė vilos šeimininkų nepasitenkinimą – čia kainavo viskas. O ir kainos realybės šou metu buvo visai kitokios, nei realiame gyvenime.

Ir vis dėlto gyvenimas „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ viloje iki pat paskutinės akimirkos nepaliko abejingų – vykdydami įvairias užduotis dalyviai sugebėjo pranokti save, įveikti didžiausias baimes, užmegzti naujų pažinčių, o kai kas – net įsimylėti….

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją