Seksuali gražuolė Diana iš Klaipėdos, 25-erių metų mergina, kuri mėgsta sportuoti ir save rodyti „Only fans“ platformoje, atvyko į akląjį pasimatymą su 28-erių Valerijumi iš Vilniaus, kuris uždirba pragyvenimui iš veiklos „Instagram“ ir „TikTok“ socialiniuose tinkluose.

Diana neslėpė sulaukianti dėmesio iš vyrų: „Susilaukiu daug žvilgsnių sporto salėje, vien dėl ūgio krentu į akis, bet dauguma vyrų nedrąsūs, nepakalbina, nes bijo išgirsti „ne“, – aiškino Diana, tinkluose pasivadinusi specialiai_.

„Visi mane vadina influenceriu, aš tokiu savęs nelaikau, bet palaikysiu“, – apie savo gyvenimo užsiėmus pasakojo Valerijus, socialiniuose tinkluose išpopuliarėjęs kaip valiera_991 iš „Jungle King“ bokso turnyro. – Nuo gimimo esu hiperaktyvus, jei man pasako ne tą, ką noriu, iš karto užsidegu“.

Kai abu aklojo pasimatymo dalyviai susėdo už nepermatomos sienos ir Diana prakalbo, Valerijus iš karto ėmė šypsotis. „Balso tembras girdėtas. Aš ją atpažinau, nes niekas tokiu storu balsu „TikToke nekalba“, – komplimentus ėmė žarstyti Valerijus.

Kai uždanga pasimatymų šou studijoje nukrito ir Diana išvydo Valerijų, ji net nepažvelgė į jo pusę.

„Buvo labai nemaloni akimirka“, – neslėpė Diana.

Pasirodo, po socialinėje erdvėje kilusio konflikto abu influenceriai yra vienas kitą užblokavę.

„Ji pasakė, kad „Jungle King“ yra šūdas“, – atskleidė Valerijus, aiškindamas, kad Diana sukritikavo bokso turnyrą, kuriame jis dalyvauja su kitais socialinių tinklų liūtais.

Tačiau įžeidinėjimai nesibaigė ir lnk eteryje.

„Nesigauna susirasti merginos, dėl to ir pyksti? Ką čia veiki?“– klausė Diana ir dar pasisakė dėl Valerijaus veido tatuiruotės. – Manau, kad tu kvailas, o ne drąsus, tai rodo tatuiruotė ant tavo veido. Tu narcizas, nemanau, kad kažką gali mylėti“.

Kaip vyko dviejų susipykusių socialinių tinklų žvaigždžių aklasis pasimatymas, galite pamatyti čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją