Nors realybės šou namuose niekuomet nepavyksta išvengti intrigų, ir tiek džiaugsmo, tiek skausmo ašarų, gyvenimas jau nusistovėjo. Visi tapo viena šeima, tad šis išlikimo vakaras dalyviams taps ypač sunkus. Taip pat paaiškės, kas taps naujuoju lyderiu. Ar jam pavyks susitvarkyti geriau nei visą savaitę išlaidomis besirūpinusiam Antanui?

Ypatingai daug dėmesio per pastarąją savaitę sulaukė Justinas, kuris, anot dalyvių, nuo projekto pradžios stipriai pasikeitė, rašoma tv3 platintame pranšime spaudai. „Visus čia vadina intrigantais – kodėl ir aš negaliu tokiu pabūti, jeigu noriu?“ – nesuprto Justinas.

Gyvenimą viloje kaip reikiant sujaukė ir aną savaitę į projektą atėjęs Darjušas. Iš pradžių ne visi noriai vaikiną priėmė, o Gabrielė ir Antanas nė neslėpė pavydintys jam Antano rodomo dėmesio.

Tačiau šio ketvirtadienio laidoje viską vainikuos Darjušo ir Dovilės konfliktas – nors vos pasirodęs realybės šou viloje vaikinas žadėjo, kad pykčių nebus, ši projekto dalyvė jį kaip reikiant išves iš kantrybės. „Tu esi baisiai pasikėlusi. Tu nori pasakyti, kad mes net nesame tavęs verti? Tu tiek pasikėlusi, kad mes net nesame tavo lygio?“ – klausė Dovilės Darjušas.

Sutapimas ar ne, tačiau būtent jiems vėliau kartu teks įveikti dar vieną užduotį. Ar pavyks susitaikyti, teisingai atlikti užduotį ir išsaugoti prizinį fondą? O gal Darjušui ir Dovilei koją pakiš nesutarimai?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją