Šią savaitę labiausiai žmonėms patiko stebėti Antaną, o mažiausiai – Sandrą. Pastaroji nė nebeslėpdama sakė, jog nori namo, kad ir vėl galėtų būti arti tų, kurie jai svarbiausi – savo šeimos.

O štai patys dalyviai nusprendė, kad viloje daugiau nebenori matyti Evos. Tiesa, mergina tam buvo pasiruošusi – tai, kad dalyviai nori ją išbalsuoti, niekam nebuvo paslaptis.

„Aš esu labai rami, man yra labai gera. Aš atėjau į šį žaidimą turėti gero laiko ir visa tai turėjau. Iš mano perspektyvos žvelgiant, man atrodo, kad kiti žmonės čia atėjo žaisti ir jie greitai pradės pjautis“, – sakė Eva.

Sandros ir Evos vietą pakeitė naujokas Darjušas. Kitaip nei praėjusios savaitės naujokę Dovilę, Darjušą dalyviai pamatė dar prieš iškrentant senbuviams. Tiesa, iš pradžių niekas iš jų nesuprato, kad tai – žmogus, kuris užims iškritusių dalyvių vietą. Vilos šeimininkai – Žygis ir Gabija – visus apgavo, jog Darjušas – ne naujokas, o tiesiog baseiną tvarkantis jaunuolis. Galiausiai dalyviams prisistatęs vaikinas žadėjo – jis tikrai nekels jokių pykčių.

Mįslingai apie vasaros romanus kalbantis Darjušas – savo muzikos grupę turintis dainininkas, kurio kūną puošia tiek daug tatuiruočių, kad tikslų jų skaičių jis sako jau senai pametęs ir pats. Pirmiausiai Darjušas tapo šio realybės šou gerbėju, o vėliau suprato, kad būtinai čia turi atsidurti ir pats – juk jo akį jau patraukė viena mergina. Ir Darjušui tikrai nėra svarbu, kad jos širdis – užimta. Laukia intrigos?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją