Žiūrovai nusprendė, kad šio sezono „Lietuvos talentų“ nugalėtojos titulo verčiausia triukus ant stulpo rodanti Vaida Aleksandravičiūtė. Būtent ji buvo apdovanota ir pagrindiniu projekto prizu, 10 tūkst. eurų, rašoma pranešime spaudai.

Iš karto po laimėjimo kalbinta 27 metų „pole“ sporto atstovė neslėpė, kad tikrai nesitikėjo nugalėti. Visus superfinalo dalyvius ji vertino kaip rimtus konkurentus. Vaida pasakojo, kad jau po pasirodymo atrankose bei pusfinalyje projekto žiūrovai stebėjosi jos fizinėmis galimybėmis lengvai atlikti itin sudėtingus triukus dideliame aukštyje bei nepamiršti meno.

Paklausta, kur planuoja leisti laimėtus pinigus, Vaida tikino dar nežinanti. Projekto nugalėtoja įsitikinusi, kad svarbiausia prizą išleisti prasmingai, o ne iššvaistyti veltui. Superfinalui gimnastė ruošėsi itin atsakingai, o sunkiausia jai buvo sugalvoti idėją bei apipavidalinti pasirodymą.

„Esu labai kritiška sau ir manau, kad pasirodymas visada gali būti geresnis. Tačiau po superfinalo neturiu sau priekaištų. Pasirodymas pavyko“, – džiaugėsi „pole“ artistė, dirbanti trenerė savo studijoje.

Pirmasis šį vakarą pasirodė Marius Praniauskas. Triukus ant rankų rodantis Marius pradėjo sportuoti būdamas 13 metų. Ir nors scenoje pasirodo vienas, vaikinas tikrai sugebėjo prikaustyti dėmesį. Po pasirodymo Marius sunkiai tramdė emocijas, o jo akyse ėmė kauptis ašaros. „Jūsų evoliucija šiame projekte yra neįtikėtina“, – sakė projekto teisėja Inga Jankauskaitė.

Akordeonistas Vytenis Danielius tikina, kad muzika dalintis jam labai gera. Tai tapo akivaizdu ir šį vakarą. Nors projekto dalyvis groja net penkiais instrumentais, tačiau jo siela priklauso akordeonui. O šį vakarą, kaip ir pusfinalio metu, vaikinas ne tik grojo, bet ir uždainavo. Teisėjus jo pasirodymas užbūrė. „Jūs greitai mokotės“, – gyrė Marijus Mikutavičius.

„Klaipėdos vaikų operos studija“ sulaukė pagyrų. Teisėjai sakė, kad dainuojantys vaikai neša šviesą ir džiaugsmą. „Nepameskite kelio, publikai to labai reikia“, – vedėjams pritarė ir M. Mikutavičius.

„Tai, ką jūs darote, yra pirmapradė laimė“, – gyrė ir I. Jankauskaitė.

Violončelistas iš Latvijos Roberts Sidorovs-Elemental Cello scenoje atliko savo kūrybos kūrinį. Muzikantas norėjo parodyti, kaip svarbu gyventi savo gyvenimą. „Mane labai sujaudino, sergu už jus. Tai, ką jūs grojate, aš dažnai girdžiu savo viduje. Šis žmogus turi savyje tai, kas yra vadinama talentu“, – sakė I. Jankauskaitė.

Iliuzionistas Justinas Malinauskas scenoje rodė triukus su „pompike“. Teisėjai ir vėl buvo nustebinti – scenos profesionalus papirko magija ir dalyvio charizma. „Tai buvo fantastika“, – atvirai kalbėjo Justinas Jankevičius.

Šokėjų pora Sindi ir Azael paruošė jautrų pasirodymą karo tema. Sindi – lietuvė, profesionali balerina, o Azaelis – meksikietis, bačatos šokėjas. „Labai gražu... Nenusivilsiu, jei jūs laimėsite superfinalą“, – atskleidė M. Mikutavičius.

Humoristė Aistė Krušinskaitė ir vėl privertė salę juoktis. Mergina sako, kad humoro jausmą visada turėjo, o pasijuokti iš savęs ji taip pat moka. „Jūs esate juokinga moteris. Labai dėl jūsų džiaugiuosi“, – sakė J. Jankevičius.

„Diamonds Show“ scenoje surengė tikrą šou. Kostiumai spindėjo, choreografija stebino – teisėjai atviravo, kad be šių merginų superfinalas būtų kur kas liūdnesnis. „Iškeliate kartelę taip aukštai, kad niekas negali jūsų pavyti. Jūs labai gerai atrodote ir daug dirbate“, – komplimentus žėrė J. Jankevičius.

Triukus ant stulpo rodanti Vaida Aleksandravičiūtė taip pat girdėjo teisėjų pagyras. Scenos profesionalai dėkojo už stiprią žinutę. „Jūs man asocijuojatės su dvasine švara. Labai aiškiai žinote, ką ir kodėl darote. Veikiate ne tik akis, bet ir sielą“, – gyrė I. Jankauskaitė.

Alytaus pasididžiavimas „Aušrinė“ dalyvauja „Lietuvos talentų“ superfinale jau šeštą kartą. Kolektyvas visada sugeba nustebinti ir turi didžiulę gerbėjų armiją. „Esate nuostabi grupė tuo, kad turite paslapties“, – sakė M. Mikutavičius.

„Tai bent pasirodymas... Nuostabu! Buvo geriau nei pusfinalyje“, – pagyrų negailėjo I. Jankauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją