Realybės šou čempionas kovai pasiruošė rimtai. Kariūno uniforma ir Sąjūdžio laikų daina pirmoje kovoje - duoklė valstybinei šventei. Andriaus patriotizmą, o ir televizijoje gautą populiarumą žiūrovai kaip mat įvertino - rezultatas jo naudai augo pašėlusiu tempu.

Deivis užlipęs ant scenos atrodė linksmas ir atsipalaidavęs: „Rimtas varžovas, bet čia juk ne olimpiada, duosim džiazo!”,- entuziastingai sušuko jis. Dainą „Nieks manęs nemyli“ Deivis pradeda šokdamas su aukštaūge mergina. Įsišėlusį varžovą Andrius stebi ramiai. Prie pergalių jis jau turėtų būti įpratęs ir šis kartas - ne išimtis. Andrius laimi 436:1051.

Antroji kova. Deivio kompanijoje atsiranda Žilvinas Žvagulis. Deivis intriguoja, kad tą dainą, kurią jiedu sudainuos, gali dainuoti tik jis ir tik su Žvaguliu. Tačiau pirmiausia ant scenos, iškėlęs į viršų mikrofoną, jis kviečia Ingą Valinskienę. Į nepakartojamą duetą, net prikandęs lūpą, žiūri Žvagulis, tačiau balsuotojai toliau smarkiai stengiasi, kad Andrius būtų pirmas.

Šis scenoje pasirodo militaristinį švarką pakeitęs į žvilgančius juodus marškinius. Dainą „Angelas ir velnias“ jis dainuoja apsuptas angeliukių ir velniukių. Pasibaigus kovos laikui, Skaiva nutaria išsiaiškinti, ar Andrius susirado merginą. Bandymas nepavyko, tačiau pokalbis baigėsi bučiniais. Pasibučiuoti Skaiva nubėgo ir su Deiviu, tačiau tai nesumažino jo nerimo dėl rezultatų. Jis pralaimi ir antrąją kovą 221:683.

Trečioji kova. Andrius vėl keičia rūbą - kareiviški marškiniai itin tinka prie jau legendinės tikrų vyrų dainos „Mes - vyrai“. Deivis ima minutės pertraukėlę ir jos metu sveikina moteris su Kovo 8- ąja, visus su Kovo 11-ąja ir pristato Žvagulį, prieš tai įspėjęs, kad apie alkoholio vartojimą bus dainuojama tik juokais.

O įspėjimo tikrai reikėjo, nes jei dainos tekstą kas priimtų už „rimtą pinigą“, išsigąstų. Vyrai „gėrė odekoloną, širdelės pradžiugo, Starošaitė ant šieno pasirodė...“. Tačiau rezultatai parodė, kad Deivis be reikalo baiminosi likti nesuprastas. Pagaliau jam pavyksta nugalėti Andrių 807:721.

Ketvirtoji kova. Deivis imasi dar vieno stipraus ir jau išbandyto argumento - ankstesnėse varžybose jo atlikta arija iš „Rigolleto“ pelnė jam pergalę. Ir šį kartą Deiviui sekasi neprastai, tačiau varžovo pavyti nepavyksta. Andrius persirengia jau ketvirtą kartą ir dainuoja „Kartais būna“.

Žiūrovai įsitraukia į žūtbūtinę kovą - jei Andriui nepasisektų šioje kovoje - Deiviui atsirastų šansas laimėti varžybas. Gerbėjai dėl saviškių padirbėjo iš peties, tačiau Deivio fanams jėgų pritrūko. 4355:4727 laimėjo Andrius.

Penktoji kova. Andrius vėl beldžiasi į moterų širdis. Lyriška baladė surenka daugybę balsų, nors Andriaus pergalė varžybose ir taip jau aiški. Deivis nerodo jokio nusivylimo - „Man taip gera!” dainuoja jis, dėkodamas žiūrovams už kiekvieną balsą. Paskutinioji kova baigiasi 1208:1415 - ne tokiu dideliu skirtumu, tačiau vis dėlto Deivio pralaimėjimu.

Andrius ruošiasi kovai „Va bank“ su paslaptinguoju jos dalyviu. Pagaliau paaiškėja, kas gi tai. Pasirodo, stoti į kovą su nepralaiminčiu Andrium sugalvojo „Tikri vyrai“ . Taip pasivadino Kučinsko, Žvagulio ir Paškevičiaus trio. Tačiau net jungtinės vyresnių tikrų vyrų pajėgos neatsilaikė prieš ką tik „iškeptą“ tikrą vyrą Andrių.

1146:1935 „Tikri vyrai” pralaimi, kas Edmundui Kučinskui sukelia „beprotiškos isterijos priepuolį“. Žiūrėdamas į siautėjantį Edmundą, Komisaras džiaugiasi artistiniais estrados vilko sugebėjimais ir skelbia, jog ateinantį sekmadienį NML profesionalų kovose susitiks Amberlife ir „Jonis“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją