„Suprantu, kad žmonės, išgirdę mano pavardę, susidaro išankstinę nuomonę, bet aš gimiau Amerikoje ir myliu savo šalį“, - teigė W.Dufour pranešime spaudai, kurį išplatino „ReganMedia“, paskelbdama apie susitarimą kurti minėtą realybės šou.

W.Dufour atsisakė pavardės „Bin Ladin“, kuri rašosi kitaip nei Osamos bin Ladeno, ir dabar vadinasi tik Wafah Dufour.

Niujorke gyvenanti W.Dufour siekia padaryti dainininkės karjerą, o praėjusių metų gruodį nusifotografavo seksualioms žurnalo GQ nuotraukoms. Vienoje iš jų ji pasirodė ant šilkinių patalų susisupusi į plunksnas, o kitoje - tik su kaklo vėriniu panirusi į putų pilną vonią.

„Jos istorija padės nutiesti tiltą per prarają, kuri, kaip jaučia žmonės, skiria tas kultūras, kuriose ji gyveno", - teigė „ReganMedia“ prezidentė Judith Regan.

„Ji taip pat yra jauna moteris, kuri įsimyli, kenčia, nerimauja dėl savo išvaizdos, ne visada klauso savo motinos ir jau daug metų nėra kalbėjusi su savo tėvu“, - pridūrė J.Regan.

W.Dufour motina Carmen bin Ladin 2004 metais parašė knygą „Karalystės viduje: mano gyvenimas Saudo Arabijoje“ (Inside the Kingdom: My Life in Saudi Arabia), kurioje papasakojo apie savo nelaimingą santuoką su Osamos bin Ladeno broliu Yeslama, kuris pasinaudojo iš šeimos statybų verslo susikrautu turtu ir įkūrė savo atskirą investicijų firmą.

W.Dufour, Kolumbijos universitete gavusi teisės magistro laipsnį, per 2001 metų rugsėjo 11-osios atakas su savo motina buvo Ženevoje. Anksčiau ji sakė, kad Osamos bin Ladeno niekada nėra mačiusi.

J.Regan yra išleidusi virtinę įžymybių, tarp jų Michaelo Moore`o ir pornožvaigždės Jennos Jameson, knygų. Ji taip pat prodiusavo realybės šou „Growing Up Gotti“, kuriame buvo pasakojama apie šeimos, sukūrusios mafijos imperiją, narius.

Kada prasidės realybės šou ir per kokią televiziją jis bus rodomas, pranešime spaudai neužsimenama.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją