Kadangi laidos vedėjas Jonas Nainys ir jo viešnia tapusi N. Bunkė yra bičiuliai, pokalbis vystėsi itin lengvai. Pirmoje pokalbio dalyje atlikėja atviravo apie tai, kiek jos gyvenime figūruoja sportas. Dainininkė neslėpė, kad nėra didelė aktyvių pramogų gerbėja, o štai jos vyras Edgaras sporto salėje yra dažnas svečias.

„Esu prie sporto tiek, kiek matau savo vyrą, žiūrintį krepšinio varžybas. Tiek esu prie sporto, nes tada atnešu užkandukų“, – juokėsi pašnekovė.

J. Nainys paklausė, jei N. Bunkė būtų vieniša, į kokį vyrą ši atkreiptų dėmesį: aukštą, išvaizdų, sportišką?

„Mano vyras, nors ir ne profesionaliame sporte, labai daug sportuoja. Jis tikras kačiokėlis. Keturi kartai į savaitę sporto klube – yra reikalų. Žmogus ten tarsi gyvena. <...> Edgaras išvaizdus, jo pečiai... Jis labai gerai sudėtas, aukštas. Šiaip man labai patinka aukšti vyrai. Nemėgstu žemų, nors esu turėjusi žemą vyrą, su kuriuo, beje, viskas buvo gerai ir tą ūgį kompensavo kiti dalykai. Bet šiaip tai faina, kai vyras yra aukštas, kai yra aukštesnis už tave, nes tada gali jaustis mažesne. Man, esant tokiai emancipuotai moteriai, norisi truputėlį bent kažkuriose vietose pabūti mažesnei“, – atviravo dainininkė.

Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru

Nors Natalija nėra didelė sporto mėgėja, jos gyvenimo būdas gana aktyvus: be muzikinės karjeros ji taip pat yra mama, verslininkė, turinti savo vardo parduotuvę, aktyviai dirba ir socialiniuose tinkluose. Visgi be viso to atlikėja supranta, kad mankštintis ir rūpintis savo fizine veikla taip pat yra būtina, todėl ji grįžo į sporto salę.

„Aš nesu iš tų moterų, kuri labai brautųsi sportuoti ir man tai labai patiktų, bet aš po to jaučiuosi geriau, limfa prasivaikšto, neatsikeliu ištinusi, iš karto susireguliuoja ir mityba, nes tada tu nori maitintis sveikai. Viskas į savo vėžes stoja. Aišku, ir figūra tada normali, ir jautiesi tvirtesnė, nes vis tiek – jau 40-imt metų, tai norisi ir rankas pridengti, kai siuviesi kostiumus, o kai sportuoji, tai tu gali šiuos dalykus šiek tiek pareguliuoti“, – dalijosi N. Bunkė.

J. Nainys eteryje netikėtai priminė, kad ne visos sporto šakos Natalijai patinka, pavyzdžiui, slidinėjimas kalnuose. Kartą bičiuliai su kompanija patraukė savaitei į Austriją, tačiau šią ekstremalią pramogą, pasak laidos vedėjo, dainininkė išbandė tik kartą, nes nenorėjo rizikuoti savo sveikata.

„Man tiesiog nesigavo, man tikrai patiktų, jei būtų gavęsi. <...> Man darbas yra labai svarbu, tada supratau, kad yra suplanuota nemažai koncertų, aš bijojau nukristi ne taip, pavyzdžiui, susilaužyti koją, kas tada bus... Man buvo atsakomybės jausmas. <...> Ten buvo nerealu, buvo gražu, bet slidinėti išėjau vieną kartą ir grįžau į SPA. Turėjau didelį savisaugos instinktą“, – atviravo laidos viešnia.

„Sporto bare“ buvo kalbų ne tik apie sportą, o ir apie N. Bunkės darbą. Kuriame taške, atlikėjos nuomone, yra dabartinė jos, kaip dainininkės, karjera?

„Bandau dar užkopti į savo Everestą. Labai laukiu kitų metų vasario mėnesio, nes tada bus mano pirmoji arena – koncertas „Žalgirio“ arenoje. Norėjau ne bet kokios, o didžiausios, kad būtų didelis renginys. <...> Pirmiausia noriu užlipti ant šio laiptelio, o paskui jau pasižiūrėsiu, kaip mums sekėsi, viską įvertinsiu, gal ateityje bus galima daryti ir mažesnį turą, po mažesnes arenas. Minčių yra įvairiausių. Esu tokia atlikėja, kuri analizuoja kiekvieną savo pasirodymą, aš žinau, kaip noriu atrodyti, net kostiumus žinau, kokių reikia“, – šypsojosi scenos žvaigždė.

Natalija Bunkė su draugu Edgaru

Vien pasirodyti arenoje dainininkei reiškia labai daug ir būsimo koncerto „Verta milijono“ ji laukia su dideliu džiaugsmu. Tai – išskirtinis ir didžiausias atlikėjos šou, kurio metu skambės gerbėjų širdis pavergę populiariausi hitai ir naujos pamėgtos dainos. N. Bunkė rūpinasi, kad koncerte netrūktų ne tik garso, kurį užtikrins gyvo garso grupė, o ir vaizdo. Jai scenoje talkins „Tina Dance“ šokėjų komanda bei kiti žymūs dainininkai. Daug dirbama ir su kostiumais, scenografija, vizualizacijomis.

„Svarstau, kaip man reikės visą save surinkti, kad viskas būtų padaryta kokybiškai. Aš to laukiu be proto, aš jau įsivaizduoju savo emocijas. Tas jausmas... Nežinau, su kuo tai galima sulyginti. Taip nerealu, kai visa minia rėkia, o aš gerbėjus tikrai pakelsiu ant blakstienų, neabejoju, kad bus wow.

Man yra tekę koncertuoti dideliuose renginiuose, pavyzdžiui M.A.M.A apdovanojimuose, tai labai faina, jausmas geras, bet, aišku, „Žalgirio“ arenoje yra daug techniniu dalykų, pavyzdžiui, negali girdėti publikos, nes esi su ausinėmis. Daug niuansų, bet vis tiek mane viskas labai žavi ir to labai laukiu“, – pasakojo ji.

Antroje laidos dalyje žiūrovai taip pat išvydo pasakojimą apie netikėtą Rimanto Kaukėno vizitą Kaune, futbolo specialisto Žydrūno Grudzinsko įžvalgas ir dar daugiau.

Apie visa tai – straipsnio viršuje esančiame įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją