Laukia ir naujų, ir sugrįžtančių talentų

„Elitaz“ vyriausiasis prodiuseris Gediminas Jaunius sako, kad jubiliejaus proga gerbėjams ruošiamas ilgas ir šventiškai didingas sezonas, kuriame greta muzikinio azarto bus įlieta ir malonios jubiliejinės nostalgijos bei nepašykštėta šventiškų siurprizų.

„Dešimtmetis televizijos projektui yra tikrai solidi sukaktis, kurią ruošiamės atšvęsti išties galingai. Pasitikdami dešimtuosius „The Voice“ TV formato metus Lietuvoje, skelbiame atrankas į jubiliejinį Lietuvos balso sezoną ir kviečiame suklusti visus, kas mėgsta dainuoti – šiemet „Balso“ didžioji scena bus atvira talentingiausiems šalies balsams tiek dainuojantiems solo, tiek ir duetu ar trio. Negana to, jubiliejaus proga tikimės sulaukti ir ryškių sugrįžimų – praėjusiuose sezonuose jau sužibėję dainininkai šiemet bus taip pat laukiami“, – sako Gedminas Jaunius.

Tramplinas į muzikos pasaulį

„Lietuvos balsas“ per dešimt metų ne tik atrado, bet ir į profesionalios muzikos pasaulį padėjo kabintis ne vienam talentui. Monika Marija, Paulius Bagdanavičius, Evita Cololo – šie balsai jau seniai tapo ne tik projekto, bet ir visos Lietuvos pasididžiavimu. Modernaus formato aktualumą klausytojams, tiksliai priimtus mokytojų sprendimus įrodo ir greitas jauniausių jo dalyvių įsiliejimas į muzikos rinką: sparčiai auga „Lietuvos balso“ laimėtojos Meidės, „Lietuvos balsas. Vaikai“ laimėtojo Džiugo ar „Lietuvos balsas. Kartos“ laimėtojų „Hey! Mix” populiarumas.

„Tokie projekto formatai kaip „Lietuvos balsas. Vaikai“ ar „Lietuvos balsas. Senjorai“ įrodė, kad amžius talentui yra visiškai nesvarbus: intensyvus darbas su mokytojais ir gausia profesionalų komanda padeda atskleisti talentą bet kuriame gyvenimo etape. Taip ir padarė mūsų dalyviai, kurių jauniausiam buvo 4-eri, o vyriausiam – 85-eri metai“, – sako Gediminas Jaunius ir papildo , kad projektas yra jaudinantis ne tik muzikine, bet ir istorijų prasme. – Nuolatos matome, kaip pildosi ką tik užgimusios arba visą gyvenimą lauktos svajonės“.

Išpildyti savo svajonę bus galima ir jubiliejiniame sezone: tereikia užpildyti anketą portale www.lnk.lt.

Šiemet „Lietuvos balsas“ laukia dar daugiau dalyvių nuo 16-os metų: ne tik solistų, bet ir duetų ar tercetų – visi dalyviai privalo dainuoti ir, jeigu nori, gali sau akompanuoti muzikiniu instrumentu (tačiau tai nėra privaloma).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją