„Man ne 16, norisi vis dar likti jaunai, be to, scenoje stoviu su 18 metų šokėjomis ir jos atrodo idealiai, todėl norisi ir pačiai šiek tiek sustabdyti tą laiką. Botokso injekcijas į kaktą, kad mažiau raukyčiausi, darau nuo 33-ejų“, – jau šį pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos dainininkė Natalija Bunkė.

Natalija visada atvirai dalinasi ne tik teigiama, bet ir neigiama patirtimi. Ji pasakoja ne kartą suklydusi pasirinkdama specialistą ar išbandydama įvairias grožio procedūras. Kartą jai dėl netinkamų injekcijų buvo net sutrikdyta veido mimika, todėl kurį laiką atrodė tarsi nuolat nustebusi, rašoma spaudos pranešime.

Natalija Bunkė

Natalija – viena populiariausių ir paklausiausių dainininkių Lietuvoje. Kitų metų vasario viduryje ji pirmą kartą gyvenime rengia koncertą Žalgirio arenoje pavadinimu „Verta milijono“, ir nors laiko dar atrodo marios, ji jau dabar ruošiasi būsimam pasirodymui. „Aš tikrai taip susitvarkysiu savo mitybą, kad mano kūnas atrodys idealiai, man jau bus 40, visi sakys: „wow, jai 40-imt, o ji atrodo va taip!“.

Klysta galvojantys, kad plastinėmis operacijomis, ar grožio injekcijomis galima išspręsti visas bėdas, tad kodėl negyvenus savęs nevaržant ir netausojant. Tačiau Natalija įsitikinusi, kad bet kokia invazija turi būti ne tik labai gerai apsvarstyta, saikinga, o vienas svarbiausių dalykų – geras, kompetentingas specialistas.

Kokių grožio procedūrų atsukus laiką atgal Natalija nekartotų, ir kokiomis gudrybėmis vadovaujasi, kad visada atrodytų nepriekaištingai, jau šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“, 20 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)