Šio vakaro laidoje su garsūs žmonės kalbės apie išvaizdą ir jos reikšmę gyvenime. Kiek pastangų ir pasitikėjimo savimi reikia tuomet, kai visuomenei ir žiniasklaidai esi tarsi po padidinamuoju stiklu? Kai pastebimas kiekvienas papildomas kilogramas ar raukšlelė, o nuo išvaizdos priklauso ir uždarbis? Kiek į save investuoja tie, kurių darbas jus linksminti ar kurti turinį socialiniame tinkle? Ir kokių sumų reikės negailėti plastikos chirurgams, kai pradėjus kardinalius pokyčius ir atsikračius pusės savo svorio, trokštamų formų kitaip pasiekti nepavyks, rašoma spaudos pranešime.

Prieš keletą savaičių Naglis grįžo iš Turkijos – lyg ir nieko neįprasto, daugelis mūsų ten keliaujame atostogauti, tik ne Naglis. Jam buvo atlikta plaukų persodinimo operacija, apie kurią fotografas svajojo pastaruosius trejus metus. Savo socialinio tinklo paskyroje Naglis dalinosi kelionės į Turkiją akimirkomis, apsilankymu pas gydytojus, transliavo, kaip jam skutama galva prieš transplantaciją, ir atvirai demonstravo, kaip atrodo po jos, prasidėjus tinimui. Gerbėjai neslėpė nuostabos – Naglis visada atrodė taip, kad niekas nė neįtarė vyrą turint problemų su slenkančiais plaukais.

Naglis Bierancas

„Jeigu jau matote, kad turite tuos tris plaukus, tai su trim plaukais nebandykite uždengti tos plikės. Man atrodo labai „lievai“, kai bando keliais plaukais maskuoti plikę. Geriau jau nešiokit plikai, arba pasidarykite operaciją, arba mokėkite maskuoti taip, kaip aš maskavau, nes daugybė žmonių man sakė, kad jie net neįtarė, kad aš turiu plikimą“, – atviraus N. Bierancas.

Kad plaukai ėmė slinkti, Naglis pasakoja pastebėjęs netrukus po mokyklos baigimo – kai jam tebuvo vos 19 metų. Šiandien žiūrėdamas nuotraukas savo socialiniame tinkle Naglis sako iki šiol kiekvienoje jų matantis plaukų slinkimo zonas, kurias gudriai maskuodavo – kartais ne tik tinkama šukuosena ir plaukų atspalviu, bet ir naudodamas nuotraukų koregavimo programas.

Naglis Bierancas

Tuo metu garsus renginių vedėjas ir organizatorius Evaldas Venskutonis papasakos, kiek teko pavargti vardan vešlesnės šukuosenos. Stebint svečius linksminantį Evaldą nė neįtartum, kad renginiuose jis nuolat išgyvendavo dėl savo išvaizdos, kitaip tariant, plinkančios galvos, ir kaip pats sako, vyro gėdos. Vyras prisipažins kaskart pasisukęs į svečius jausdavęs diskomfortą. „Tankūs plaukai, iš kurių gali formuoti bet kokią šukuoseną, kiekvieno šiuolaikinio vyro svajonė“, – sakys Evaldas, o jausmas, apimantis matant, kaip jie slenka, Evaldui buvo siaubingas.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją