Dažniausiai klauso širdies

Diana – trijų dukryčių mama ir solidžią karjerą susikūrusi moteris, rašoma spaudos pranešime. Vis dėlto ji prisipažįsta, kad šalia racionalaus, tikslaus pasaulio ją žavi ir kitas pasaulis, labiau mistiniai dalykai: numerologija, astrologija, chiromantija, visatos paslaptys. „Tarkime, kad manyje gyvena dar dvi skirtingos moterys: viena – kritiška, klausanti proto, ilgai viską sverianti ir jos vardas Kristina. Kita – širdies, intuicijos klausanti Ieva. Na, o aš, Diana – esu kūnas, kuris turi atsižvelgti į vieną iš tų dviejų moterų“, – šypsosi Diana. Paklausta, kuri iš šių dviejų asmenybių joje dažniau laimi, ji prisipažįsta, kad stengiasi kelią duoti Ievai. „Žaidime turbūt stengsiuosi padėkoti Kristinai už darbą ir trumpam atjungti ją“, – šypsosi moteris.

Rūta Ščiogolevaitė ir Gediminas Jaunius

Vyro telefoną tikrino tik kartą

Tiek Diana, tiek jai padėsiančios muzikinės detektyvės: Rūta Ščiogolevaitė, Aistė Pilvelytė, Vaida Genytė, Karolina Meschino ir Monika Liu vieningai sutars, kad intuicija moters gyvenime yra labai svarbi. Visgi, kartais ji apgauna ir pačias įžvalgiausias asmenybes. Štai Rūta Ščiogolevaitė prisipažins, kad intuicija jai nepadėjo renkantis vyrus, o Dianai – vieną vienintelį kartą ėmus savo vyrą įtarinėti. „Buvo tokia situacija, kad po vienos šventės jis labai ilgai negrįžo namo. Na ir vis pabundu naktį: jo kaip nėra šalia, taip nėra. Artėjo rytas, galvoju – na va, po tiek metų pirmą kartą pridirbo – negrįžo. Septintą ryto atsikėliau, išėjau iš kambario, žiūriu – miega svetainėje. Galvoju, patikrinsiu pavežėjo programėlę, pažiūrėsiu, kelintą valandą grįžo. Patikrinus paaiškėjo, kad nerimavau veltui – vyras grįžo dar normaliu laiku, tik aš nebegirdėjau ir veltui tiek laiko už sienos nerimavau“ , – juokiasi Diana, kuriai telefonus teks tikrinti ir žaidime „Aš matau tavo balsą“ – viename iš etapų „Nulaužtas telefonas“.

Pinigus panaudotų senai svajonei

O kam Diana skirtų 10 000 Eur, jeigu laimėtų – Kristinai, Ievai, ar sau? Aktyvi moteris atvirauja, kad lėšas skirtų šeimos svajonei – investuotų į sklypą pajūryje, kuriame kviestų kaituoti ne tik lietuvius, bet ir svečius iš viso pasaulio. Ar pavyks drąsių ir įdomių moterų komandai išpildyti šią Dianos svajonę bus galima pamatyti jau šį šeštadienį, žaidime „Aš matau tavo balsą“ nauju laiku – 19.30 val., per BTV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją