„Anksčiau buvo daugiau priežasčių būti namuose, dabar – eiti į barą“, - juokiasi J. Jankevičius.

Jis teigia, jog yra „buitinis“ varžybų žiūrėtojas, nes jam patinka keiktis, o viešoje vietoje negali sau daug leisti. Apie tai, kad J. Jankevičius yra aistringas krepšinio gerbėjas, žino daugelis. Kaip ir žino tai, jog TV laidų vedėjas labiausiai palaiko Vilniaus „Ryto“ krepšinio komandą.

„Kai „Žalgiris“ nelošia LKL‘e, gal ir komanda visai būna. Bet kai žaidžia LKL, tai yra degintų šlapių skudurų krūva“, - sako Justinas.

Neseniai „Žalgirio arenoje“ Kaune vyko renginys „Pasitikite“, kuriame jis kalbino Šarūną Jasikevičių. Laidoje „Sporto baras“ J. Jankevičius papasakojo, kad pasiruošimas buvo nelengvas – jis skaitė Š. Jasikevičiaus išleistą knygą, rinko faktus apie treneriu tapusį krepšininką ir pokalbis buvo išties nuotaikingas. Taip pat prieš filmavimą įvyko net keli susitikimai su Š. Jasikevičiumi.

„Šaras buvo „on fire“ <...> Jis labai geras, malonus, inteligentiškas žmogus. <...> Surinkome ir pinigų Rimanto Kaukėno fondui, kuris rūpinasi Ukrainos vaikais. Arenoje buvo 5 tūkstančiai žiūrovų. Gavosi gražu. Nepelninga, bet iš moralinės pusės – labai faina“, - pasakojo J. Jankevičius.

Jis neslepia, kad planuoja dar vieną panašų renginį su žinomu žmogumi, tačiau kol kas detalių neatskleidžia.

„Man gražiausia emocija, kokią žmogus turi, yra juokas. Jei galiu priversti žmogų nusijuokti, mano siela dainuoja. Svarbiausias reikalas – kad žmogus praleistų gerai laiką. Jei 5 tūkstančiai žmonių gali juoktis vienu metu, o aš esu to priežastis – esu laimingas“, - sako J. Jankevičius.

Paklaustas apie stand-up pasirodymus, jis sako, kad yra ne kartą susimovęs.

„Nėra tokio dalyko, kaip bloga publika. Yra arba tu juokingas, arba nejuokingas. Jei tavo bajeriai yra š..., tai ne publikos kaltė. Tai tavo kaltė, kad tu tuos bajerius atsinešei į sceną. Ir jei tau nepasiseka, tai yra sielą gniuždantis reikalas. Tavo pasitikėjimas eina apačion, nesvarbu, kiek tu metų esi scenoje“, - įsitikinęs Justinas.

Visą laidą „Sporto baras“ ir interviu su J. Jankevičiumi galite pamatyti straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją