Mažieji į laidą atvyks ne tuščiomis – visiems žiūrovams Ajus ir Herkus nuspręs parodyti savo įspūdingo dydžio „Titaniko“ laivo modelį. Kaip paaiškės vėliau, jis čia atsineštas ne be priežasties, rašoma spaudos pranešime.

„Visos paskutinės kelionės yra dėl vaikų, kadangi jie – labai žingeidūs. Ajus domisi geologija, renka kristalus, tad Londone lankėmės gamtos muziejuje. Iškrapštyti buvo beveik neįmanoma! Taip pat išpildėme ir „Titaniko“ muziejaus svajonę“, – pasakos Merūnas.

Išgirdęs apie tai, jog apsilankys savo dievinamo „Titaniko“ muziejuje, Ajus oro uoste iš laimės net apsiašarojo – laidos žiūrovai išvys tą įrodančią vaizdo medžiagą. Ajus šiuo garsiu laivu susidomėjo iškart po to, kai pirmą kartą pamatė jau legenda tapusį filmą. Tiesa, jei šiam Vitulskiui minėtas muziejus paliko didžiulį įspūdį, visai kitaip jį įvertino brolis Herkus. Berniukas privers žiūrovus kvatotis atvirai pareikšdamas, kad muziejus buvo ne koks, mat „labai mažas ir neįdomus“.

Vitulskių vaikai

Vaikai, nors antrųjų pusių kol kas dar neieško, laidoje atvirai kalbės ir apie savo meilės reikalus. „Merginos neturiu, bet darželyje yra viena tokia Paulina…“ – apie savo simpatiją užsimins Ajus, tačiau susidomėjusiems laidos vedėjams netrukus paaiškins, kad istorija tęsinio neturi – darželyje jis buvo seniai, mat dabar jau eina į mokyklą.

Tačiau žaviausia tai, kad obuolys nuo obels, pasirodo, išties rieda netoli – Merūnas atviraus, kad Ajus ir Herkus, kaip ir jų tėtis, nemažai dainuoja. O ir patys berniukai savo tėtį laiko „geriausiu operos solistu iš visų“.

„Logiškai, jis yra visos Lietuvos žvaigždė“, – nuoširdžia nuomone apie tėtį dalinsis Ajus.

Galiausiai visiems žiūrovams maloniu tiek akiai, tiek ir ausiai reginiu taps muzikalios šeimos pasirodymas. Visi stebintys laidą pamatys, kaip Ajus ir Herkus atlieka mylimiausią savo kūrinį, o vėliau uždainuoja ir kartu su tėčiu.

Laida „Gero vakaro šou“ su Vitulskių šeima – jau šį trečiadienį, 19.30 val. per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją