Sekėsi tada, kai pasitikėjo savo intuicija

Larisa Kalpokaitė scenoje – daugiau nei keturiasdešimt metų. Vaidybos mechanizmus iki siūlelio išnarsčiusi Larisa drąsiai teigia, kad realybėje ji stengiasi žmonėmis tikėti ir vaidybos, melo, netikrumo juose neieško, rašoma spaudos pranešime.

„Žvelgiu į žmogų atvira širdimi, noriu pasitikėti, man taip lengviau. Tiesa, negaliu neigti, kad ne kartą dėl šios savybės esu stipriai nudegusi tiek aš, tiek mano vyras. Taigi, esu labai gera, bet jeigu kas apgauna, tai tada, jau, žinokit, būna blogai! Kiek buvau gera, tiek galiu būti ir pikta“, – šypsosi Larisa ir prisipažįsta, kad net ir žaidime „Aš matau tavo balsą“ ji buvo linkusi pasitikėti dalyviais.

„Ir vėlgi tai pasiteisino: kažkaip dainininkai, kurie man intuityviai atrodė nemeluojantys, vėliau pasirodė esantys tikrai geri. Na, o kai pradėjau klausytis įvairių išvedžiojimų, nuomonių iš šono – tada jau suklydau, ėmiau abejoti ir jais, ir savimi“, – pastebi Larisa.

Beje, aktorė pasitiki ne tik savo intuicija analizuojant žmones, bet ir valdant finansus. „Aš linkusi manyti, kad pinigų nereikia per daug ilgai laikyti vietoje – geriausia juos paleisti tekėti, kažkur investuoti, prasmingai išleisti ir tada jie grįžta“, – dalyvių sprendimui pinigus išleisti kelionėje pritars Larisa.

Violeta ir Vilius Tarasovai

Arba viskas, arba nieko

Žaidime dalyvaujant net trims poroms netruks humoro apie meilę ir santykius. Štai Rokas Bernatonis pastebės, kad viena iš dainininkių bandė flirtuoti su Viliumi Tarasovu, tačiau Violetai Tarasovienei tai sukels tik juoką. „Nesusireikšmink, Viliau, ji flirtavo su kamera, ne su tavimi!”. Na, o Larisos Kalpokaitės vyras Jonas Braškys paatviraus, kad gyvenime yra linkęs rinktis arba viską, arba nieko. „Todėl ir pasirinkai mane!” – Joną papildys Larisa.

Tuo metu pagrindiniai laidos dalyviai – Brigita ir Aivaras Povilioniai visą žaidimą nepaleis vienas kito rankų. „Tegu svarbiausius sprendimus priima mano brangioji“, – viską žmonos atsakomybėn perleis Aivaras. Judviejų svajonė – nuskristi į Niujorką, į kurį nukeliauti ketino jau prieš karantiną. „Turėjome bilietus, viešbučius ir taip toliau. Užsidarė sienos – viskas buvo atšaukta. Laimei, atgavome maždaug 80 proc. pinigų, tačiau visus juos išleidome kitur, o į Niujorką vis tiek norisi“, – juokiasi Brigita.

Ar pavyks Brigitai bei Aivarui padedant muzikiniams detektyvams: Karolinai Meschino, Viliui ir Violetai Tarasovams bei Larisai Kalpokaitei ir Jonui Braškiui laimėti 10 000 Eur ir išskristi į Jungtines Amerikos Valstijas, bus galima pamatyti laidoje „Aš matau tavo balsą“ nauju laiku, šį šeštadienio vakarą, 19.30, per BTV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją