Pasakojimo pradžioje mergina užsiminė, kad šou prodiuseriams savo pasirodymą rodė gal devynis ar 10 kartų, o jie vis liepdavo „ką nors pakeisti, ką nors pridėti, kad pasirodymas jiems atrodytų tinkamas“, skelbia thesun.co.uk.

Taip pat, anot buvusios dalyvės, prodiuseriai nusprendžia, kokiai dainai grojant pasirodysi scenoje.

G. May pridūrė, kad filmavimas vyko nenuosekliai, be to, buvo nufilmuota keletas skirtingų pabaigų. Pavyzdžiui, dar net neatlikus pasirodymo, buvo filmuojama talentų šou dalyvių reakcija gavus keturis teisėjų „Taip“ arba keturis „Ne“.

G. May šokių trupė gavo keturis „Taip“, tačiau tiesioginėje transliacijoje taip ir nepasirodė: „Po atrankos nieko neįvyko. Jie tiesiog mūsų nebepakvietė.“

Anot jos, dalyvių bičiuliai ir šeimos nariai gali stebėti pasirodymą, nufilmuojamos jų reakcijos, tačiau paskui jie išvedami iš studijos, kad būtų, kur pasodinti kitus žmones.

Kai kurie žmonės teigia, kad ir vadinamojo „Auksinio skambučio“ sulaukiantys pasirodymai irgi yra surežisuoti. Neva auditorijai iš anksto pranešama, kada nuskambės „Auksinis skambutis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)