„Netikėtai pasitaikiusi galimybė per akimirką tapti milijonieriumi priverstų susimąstyti ne vieną iš mūsų, neuždavus daugiau klausimų”, - pranešime spaudai teigė serialo režisierius.

Neretai dar ir šiandien užsienio spaudoje pasirodančios istorijos apie tautiečių vykdomus nusikaltimus užsienyje daugelio jau nestebina, tačiau kiek daugiau nei prieš dešimtmetį įvykdyta deimantų vagystė dar ir šiandien yra apipinta galybe paslapčių ir klausimu į kurį atsakymo ieškos kartu su serialo žiūrovais „Kas iš tiesų užkoduota mūsų genuose?”

Vienas pagrindinių serialo vaidmenų atitekęs aktoriui Martynui Nedzinskui tapo maloniu netikėtumu. Jiedu su Raimundu Banioniu paskutinį kartą dirbo dar būnant studentu, kultiniame prodiuserių „Videometra“ seriale „Gedimino 11”. Šį kartą nutolus nuo politinių intrigų, Scenos kryžiaus laureatui teko įsijausti į visiškai kitokį vaidmenį.

Žiūrovams pristatytas dešimties serijų trukmės serialas „[Ne]Tobuli genai“ žiūrovus žada stebinti ne tik puikiai pažįstamais bei seniai matytais aktoriais, tačiau ir įspūdingomis veiksmo scenomis atkuriant įvykdytą nusikaltimą.

Kaip pasakoja serialo kūrėjai, šiam projektui surinkta kūrybinė grupė ir personažai pasinėrė į tikrą detektyvą filmavimo aikštelėje vos prasidėjus filmavimams.

„Siekiant išlaikyti intrigą ir norint aktoriams iš tiesų įsijausti į kuriamus personažus ir jų išgyvenimus tikslingai iki pat paskutinės filmavimo dienos neatskleidėme visų detalių ir jų personažų likimų” - teigė serialo autoriai, kurie pasirūpino ir tikrais deimantais, kurių vagystė pakeitė visų serialo personažų gyvenimą amžiams.

Režisierius įsitikinęs, kad ši istorija turi dvi puses ir pasimokyti galima iš visko – tiesiog kartais tam reikalingas tinkamas kontekstas.

„Ši istorija turėtų visiškai kitokia baigtį, jei ne tiesiog neįtikėtini sutapimai, kuriais ir patiems nebuvo lengva patikėti, kad mūsų „genai” ir likimas - tai dalykai, nuo kurių galbūt nepabėgsi, – šypteli jis.

Tuo žiūrovai jau gali įsitikinti ir patys žiūrėdami įtempto siužeto serialą „[Ne]Tobuli Genai“ televizijoje „Go3“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją