Vietoj dailės užsirašė į muziką

Kaip rašoma spaudos pranešime, būtent muzikiniame žaidime Viktorija nusprendė sudalyvauti ne veltui: vienas iš jos daugelio hobių yra muzika. „Pamenu, nuėjau užsirašyti į dailės mokyklą, nes to labai norėjo mama. Tačiau slapta aš pati labai, labai norėjau mokytis muzikos. Taigi visiškai spontaniškai (kadangi abi mokyklos buvo tame pačiame pastate) pakeičiau planą ir užsirašiau į muziką. Mamai sakiau, kad susimaišiau ir užsirašiau netyčia“, – juokiasi Viktorija. Šiandien ji jau kuria savo dainas, veda renginius ir svajoja toliau dirbti šioje srityje. „Kurį laiką buvau metusi muziką dėl sporto“, – sako aktyvi mergina.

15-kos metų viena išvyko gyventi kitur

Viktorija visada buvo aktyvi – ypač mėgo futbolą, tačiau pradžioje jį teko žaisti su berniukais, nors buvo ir sėkmingų bandymų suburti merginų komandą, kuri iš karto nuskynė laurus varžybose. Kaip tikroje pasakoje, merginos entuziazmas ir talentas greitai buvo pastebėti. „Tuo metu buvau penkiolikos ir norėjau papildomai užsidirbti, todėl nelegaliai dirbau vienoje mūsų miestelio virtuvėje. Pamačiusi, kad į darbą atėjo ir su manimi nori pasikalbėti nepažįstamas žmogus labai išsigandau – pagalvojau, kad tai bus dėl darbo ir sulauksiu problemų. Tačiau sužinojau, kad jis tiesiog pastebėjo mane lakstančią kažkur stadione ir nori pakviesti į futbolo akademiją“, – prisimindama juokiasi Viktorija. Pasak jos, svarstyti pasiūlymo labai daug laiko nebuvo. „Per savaitę laiko su šeima viską apmąstėme, pasirašiau sutartį, susidėjau daiktus ir iškeliavau viena gyventi ir žaisti futbolo į Panevėžį. Neslėpsiu – tai buvo didelis iššūkis, tačiau aš juos mėgstu“, – sako mergina.

Svajojo tarnauti kariuomenėje

Dar viena sportiškos ir aktyvios žagarietės svajonė buvo tarnauti kariuomenėje. „Mano visa šeima labai patriotiška, prosenelis buvo šaulys, todėl nuo pat mažens norėjau kažką gero daryti Lietuvai, kažkuo prisidėti. Todėl pradžioje įstojau į Šaulių sąjungą, kur šis noras dar labiau suliepsnojo. Daugiau sužinojus apie karinę tarnybą supratau, kad noriu būti savanore ir tam kryptingai ruošiausi: lankiau sporto būrelius, kad atitikčiau fizinius reikalavimus, aktyviai dalyvavau Šaulių veikloje. Svajonė išsipildė“, – šypsosi Viktorija.

Na, o kaip daugybę veiklų turinti mergina sugalvojo atvykti ir į televizijos projektą? „Tiesiog visą gyvenimą priimu jo mestus iššūkius ir galimybes, drąsiai siekiu savo svajonių. Todėl, vos išgirdusi reklamą apie „Aš matau tavo balsą“, nusprendžiau sudalyvauti ir šitame iššūkyje – tai yra nauja nuostabi patirtis“, – sako vietoje nenustygstanti Viktorija.

Kaip Viktorijai ir penkiems muzikiniams detektyvams: Egmontui Bžeskui, Monikai Liu, Karolinai Meschino, Livijai Gradauskienei, KaYrai ir vlogeriui Andrius Talžūnui pavyks atskirti blogus dainininkus nuo gerų ir ar pavyks laimėti 10 000 Eur bus galima sužinoti jau šį sekmadienio vakara, 19.30 val. per LNK, laidoje „Aš matau tavo balsą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją