Atsižvelgia į žaidėjų lūkesčius

Kalbėdamas apie sprendimą puikiai žinomų loterijų laidas rodyti per „Delfi“ ir „Delfi TV“, „Delfi“ video vadovas Arturas Paknys sako, kad jos dar labiau išplės žiūrovams siūlomo turinio įvairovę ir prie ekranų sukvies dar platesnę auditoriją.

„Džiaugiamės, kad daug žaidėjų buriančios loterijų laidos vietą surado mūsų kanale. Tikimės, kad visi, kurie domisi loterijomis ir jose nori išbandyti savo sėkmę, „Delfi TV“ atras jau pamėgtus žaidimus“, – teigia A. Paknys.

Jam antrina ir „Olifėjos“ marketingo vadovė Renata Mozuraitė. Ji sako, kad partnerystė su „Delfi“ padės tapti dar lankstesniais ir dar labiau prisitaikyti prie žaidėjų poreikių.

„Visais pokyčiais stengiamės sukurti naudą mūsų žaidėjams. Šis pasikeitimas leis mėgstamų loterijų laidas stebėti kaip kam patogiau: vieni galės ir toliau žiūrėti jas per televizorių, o kiti – internetu, naudodamiesi kompiuteriu ar telefonu. Be to, „Delfi TV“ yra puikiai žinomas, populiarus informacinis kanalas, kuris užtikrins, kad loterijų laidos pasiektų visus mūsų žaidėjus“, – teigia pašnekovė.

Tradicijos ir naujovės

Kanale „Delfi TV“ ir naujienų portale „Delfi“ žaidėjai galės stebėti, kaip rieda jiems puikiai pažįstamų loterijų laimėjimus atnešantys kamuoliukai. „Kenoloto“, „Jėgos“ ir „Vikinglotto“ žaidimų taisyklės išlieka tos pačios, todėl pokyčių šių loterijų entuziastai nepajus.

Naujovių pateiks šiemet dešimtmečio sukaktį švenčianti, 18-os valstybių žaidėjus jungianti loterija „Eurojackpot“. Nuo šiol jos žaidimai vyks net du kartus per savaitę. Be to, nors ši loterija ir iki šiol siūlė didžiausius laimėjimus Europoje, žadama, kad dar labiau išaugs galimas maksimalus laimėjimas – „Jackpotas“. Anksčiau jis galėjo užaugti iki 90 milijonų, o dabar – net iki 120 milijonų eurų.

R. Mozuraitė pasakoja, kad žaidėjus laimėjimų kelyje ir toliau lydės jau gerai žinomi eterio veidai, tarp kurių Laima Kybartienė, Jurgita Drabatienė, Dovilė Karaliūtė-Barkauskienė, Rūta Lastauskė ir Rūta Elžbieta Pitkauskienė.

Džiaugiasi gausiais laimėjimais

Lietuviai išties mėgaujasi loterijomis, o geriausias to įrodymas – gausūs laimėjimai. Beje, pastaruoju metu jie dar ir nepaprastai dideli. 2021-ųjų vasarį vilnietis „Vikinglotto“ loterijoje laimėjo daugiau nei 13 milijonų eurų, o šių metų sausį kitas Vilniaus gyventojas, loterijos „Eurojackpot“ žaidėjas, susižėrė visų laikų Baltijos šalių rekordinį laimėjimą – daugiau nei 24 milijonus eurų.

„Bene kiekvienas savo aplinkoje turime artimąjį, draugą ar kolegą, kuriam jau yra nusišypsojusi sėkmė loterijoje. O tai, kad lietuviai mėgsta pramogauti dalyvaudami loterijose, rodo ir pačių loterijų ilgaamžiškumas. Pavyzdžiui, „Kenoloto“ ir „Jėgos“ žaidimai vyksta jau beveik tris dešimtmečius“, – pasakoja „Olifėjos“ marketingo vadovė.
„Kenoloto“ loterijas žiūrovai galės stebėti kiekvieną dieną 11.55 val., 17.55 val. ir 22.30 val. Kaip ir įprastai loterija „Jėga“ vyks kartu su „Kenoloto“ vakariniu žaidimu ir taip pat bus rodoma 22:30 val.

Tuo tarpu drauge su Europos gyventojais žaidžiamas „Eurojackpot“ bus transliuojamas trečiadieniais ir šeštadieniais 19.55 val., o „Vikinglotto“ – trečiadieniais 22.35 val.

Daugiau informacijos apie loterijas, jų bilietus ir laidų įrašus galite rasti ČIA.

„Delfi TV“ – nemokamas televizijos kanalas, pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją