Jo sužadėtinė Gabija neslepia: „Pirmiausia ėjome į „Muzikinę kaukę“ tikėdamiesi nepasidaryti sau gėdos, bet kai pirmą laidą išėjome į sceną įkūniję Justiną Jarutį ir Jessicą Shy pagalvojom, kad padarėme labai didelę klaidą ateidami į projektą. Tai po to pasirodymo mes apie finalą tikrai negalvojome, nes nesame akli ir kurti. Matėme, kad tas pasirodymas tikrai nebuvo geras.“

Jau šį šeštadienį muzikinis projektas pasieks finišo tiesiąją – žiūrovų balsai lems, kas tap nugalėtoju. Maža to, visi už balsavimą surinkti pinigai bus skirti kilniam tikslui – „Blue/Yellow“ organizacijai, kuri rūpinasi pagalba Ukrainai.

Grupė „Zygga“ / Svetlanos Bolnienės nuotr.

„Labai fainas jausmas prisidėti prie pagalbos Ukrainai ir didžiulė pagarba kūrybinei komandai. Nerealus dalykas, kad galime prisidėti savo muzika. Aš net manau, kad nebėra svarbu kas laimės finalą ir laikys statulėlę. Viskas, jau finišo tiesioji ir svarbiausia, kad bus padarytas gražus žingsnis Ukrainai ir kiekvienas surinktas centas atiteks tiems, kam labiausiai to reikia.

Dar labai smagu, kad telefono ryšio operatoriai tam vakarui atsisakė savo mokesčio. Dabar labai svarbu nelikti abejingiems ir suprasti, kad kiekvienas galime prisidėti. Žinot, yra žmonių, kurie vykstant tokiems balsavimams dažnai pagaili to vieno euro arba neturi, bet čia, šioje vietoje, tas vienas balsas ir tas vienas euras turi labai didelę prasmę“, – sako Žygis.

Grupė „Zygga“ / Svetlanos Bolnienės nuotr.

„Aš taip pat džiaugiuosi, kad mes galime dalyvauti šioje iniciatyvoje. Manau, kad mes paskatinsim prisidėti ir jaunąją auditoriją, kurie galbūt šiaip nesugalvotų skirti pinigų paramai. Tačiau palaikydami kiekvieną finalistą, jie tuo pačiu padarys ir gerą darbą“, – savo sužadėtiniui antrina Gabija.

Finale grupė „Zygga“ nusprendė pakartoti vieną įsimintiniausių įkūnijimų Jennifer Lopez ir Pitbull. Niekam ne paslaptis, kad ruošdamasi šiam pasirodymui Gabija susidūrė su dideliais iššūkiais – mėlynėmis ant kelių. Tiesa, moteris sako, kad šį kartą jos kojos liko sveikos.

Tuo metu Žygis prisipažįsta: „Šį kartą aš susidūriau su sveikatos problemomis. Prieš pat finalą man plyšo meniskas ir galvojau, kad man nepavyks net pastovėti scenoje. Su prodiuseriais netgi svarstėm, kad visuose pasirodymuose mane reikės sodinti ant kėdės. Bet, žinote, kai pakyla tas liftas, taip plūsteli adrenalinas, kad pamiršti visas negandas ir skausmus, ir tiesiog lipi į sceną ir darai savo darbą.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją