Viena iš jo svajonių – kartu visiems nukeliauti į Jungtines Amerikos Valstijas. Kad galėtų tai greičiau įgyvendinti ir suteikti berniukams džiaugsmo, kol jie svajonės „neišaugo“.

Svajonė, sujungusi skirtingas kartas

„Kažkam sekmadienis – religija. O mano religija – šeima“, – sako Evaldas, kuris visus sekmadienius stengiasi skirti kokybiškam šeimos laikui kartu. Kartu Venskutoniai turėjo ir dar didesnių svajonių, kaip ypatingai praleisti laiką drauge.

Viena jų buvo visiems drauge aplankyti Jungtines Amerikos Valstijas. Būtent todėl Evaldas šio šeimos noro nepamiršo ir daro viską, kad pažadą išpildytų. „Amerika yra tai, kas suvienijo visų mūsų svajones: tiek vaikų, tie net mano paties. Juk mes, gimę aplink 1980-tuosius, su ta Amerikos vizija užaugome. Užaugome svajodami apie milžiniškus miestus, dangoraižius, pramogų parkus, švytinčias iškabas, Majamį, Niujorką, Los Andželą...

Nemiegodavome naktimis, kad galėtume pažiūrėti NBA rungtynes...Nuostabiausia, kad tai žavi ir mano vaikus“, – Lnk televizijos laidos „Aš matau tavo balsą“ komandai pasakojo Evaldas, kuris tiki, kad žaidime jam gali tikrai pasisekti.

Padeda ir kitiems tėvams

Evaldas puikiai žino, ką reiškia auginti tris vaikus, todėl šalia rūpesčio savo šeima nelaimėje nepamiršo ir kitų. Prasidėjus tragedijai Ukrainoje ir į Lietuvą atvykus pirmiesiems pabėgėliams, Evaldas iš karto reagavo ir ėmėsi padėti ukrainiečių šeimoms daiktais: ar tai būtų vežimėlis, ar automobilio arba maitinimo kėdutė, ar rūbeliai. Į parduotuves kai kurių „užpirkimų“ Evaldas keliavo ir kartu su vaikais.

„Danielius, dėdamas maisto produktus į didžiulį vežimą, man ištarė: „Kažkaip darydamas gerą (sunki žodžių parinkimo pauzė) viduje kažkaip man (vėl pauzė) geras jausmas man”. Net atsisukau į sūnų. Tokia šilumą širdį užplūdo. Man, tėvui“, – išgyvenimais socialiniuose tinkluose dalinosi Evaldas

Ar renginių vedėjas atpažins kitą vedėją

Paklaustas, ar renginių vedėjai turi kažkokį išskirtinumą, pagal ką tai būtų galima padaryti, Evaldas neabejoja.

„Tikrai taip. Tai turi būti žodžio kišenėje neieškantis, empatiškas, visus telkiantis, situaciją „skaitantis“ ir valdantis žmogus. Žinoma, kartais už darbo ribų dėl nuovargio ar kitų priežasčių renginių vedėjai šiek tiek save prislopina, tačiau, bendrai paėmus, charizmos, empatijos žmonėms ir noro viską „sustyguoti“ tikrai nepaslėpsi“, – svarsto Evaldas ir juokauja, kad dalį šių profesinių savybių netgi pats pajautė laidos filmavimo aikštelėje.

„Vienu metu, per pauzę tarp filmavimų, laidos vedėjas Rokas Bernatonis man netgi mestelėjo: Evaldai, nustok vesti renginį, būk tiesiog dalyviu“, – šypsojosi Evaldas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją