Pirmasis įspūdis dažnai apgaulingas

Vienas iš žaidimo „Aš matau tavo balsą“ etapų vadinasi „Pirmasis įspūdis“, rašoma pranešime spaudai. Jo metu laidos dalyviai ir detektyvai turi vien iš pirmo įspūdžio – išvaizdos, judesių, elgesio scenoje atspėti, ar žmogus yra blogas dainininkas, ar geras. Paklausta, ar gyvenime teko susidurti su situacijomis, kai apie vieną ar kitą žmogų susidarė klaidingą pirmąjį įspūdį, viena iš žaidimo detektyvių Monique neslepia – tikrai taip.

„Mano vieni artimiausių žmonių šiandien yra tie, apie kuriuos iš pradžių turėjau netinkamą pirmąjį įspūdį, o jie – apie mane. Įdomiai tas gyvenimas veikia“, – svarsto Monique.

Tačiau laidoje dalyvaujantys vyrai griežtesni ir antro šanso suteikti nėra linkę. Štai vienam dainininkui suklydus atsakinėjant į klausimus, Giedrius Savickas iš karto nuspręs, kad jis – meluoja.

„Palaukit, neskubėkit daryti išvadų, gal žmogus tiesiog susijaudino“, – svarstys Monika Liu.

Melagius svarbu demaskuoti

Kada geriausia ir lengviausia atskleisti melą? Ir ar jį visada verta atskleisti? Monique mano, kad verta visada.

„Melagį visada svarbu demaskuoti, todėl pasakau, kad žinau. Reikia tik išlaukti tinkamo momento“ – atskleidžia Monique.

Ir nors žaidime „Aš matau tavo balsą“ detektyvių rolėje dalyvaujančios Monique bei Monika Liu turi visas kompetencijas pastebėti, kas yra tikrai įvaldęs dainavimo technikas, o kas tik apsimeta, Giedrius Saviskas bei Džiugas Siaurusaitis ne visada įsiklausys į profesionalių nuomones.

„Juos kompromituoja mūsų, moterų, šeštas jausmas. Jis stiprus ir niekada neklystantis. Juk ir šįkart, tiesa“, – intriguoja Monique.

Ar pavyks Giedriui Savickui bei Džiugui Siaurusaičiui laimėti 10 tūkst. eurų bei kokios dar diskusijos vyko tarp garsių laidos „Aš matau tavo balsą“ dalyvių, žiūrėkite šį sekmadienio vakarą, 19.30 per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją