Dokumentinis pasakojimas, sujungiantis kelių žmonių pasakojimus: vyrai, moterys, vaikai, sujungti vieno likimo – šalyje prasidėjusio karo, rašoma LRT pranešime spaudai. Vieni – priversti palikti savo namus, darbus, buitį. Bei išmokti gyventi pagal naujas taisykles. Kiti – niekur nesitraukia ir visas savo jėgas skiria suteikdami paramą šalies gynėjams. Nors vieni yra priversti palikti šalį, kiti – ją ginti, juos visus jungia tikėjimas, kad laisvė bus išsaugota.

Nuo M. Starkaus kelionės praėjo savaitė. Savaitė, kai grįždami su operatoriumi atgal į Vilnių, jie iš Lvivo iki Lenkijos pavežėjo tris moteris, bėgusias nuo karo.

„Užfiksuoti savaitės senumo įvykiai, karo metu, gali būti jau istorija. Niekas nežinom, ar miestas atrodys ir dabar taip pat, kaip mums ten esant vos prieš kelias dienas “, – teigia M. Starkus.

Jau šį trečiadienį, 19.30 val., per LRT speciali laida „Tai kur toliau?“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės