Nors Lietuvoje jo laukia nauji iššūkiai, Rokas niekaip negali pamiršti šlovės Amerikoje. Laimėto šou komisijoje sėdėjo pramogų pasaulio profesionalai Penn ir Teller, kurie turi savo įspaudus Holivudo šlovės alėjoje. Maža to, Rokas JAV susipažino su aktore Alyson Hanigem, kuri filmavosi legendiniame „Amerikietiškame pyrage“.

„Labai smagu, teko bendraut su ja, mes net valandą prašnekėjom“, – šį ketvirtadienio vakarą LNK laidoje KK2 pasakos Rokas.

Kol dauguma pasaulio magų negalėjo išsivaduoti iš pandemijos, Rokas savo įgūdžius tobulino ir rengė pasirodymus didžiausioms pasaulio kompanijoms, rašoma LNK pranešime spaudai.

„Turėjau labai didelių klientų iš Amerikos, „Google“ samdė, dar viena įmonė, kurios negaliu minėti, nes draudžiama kontrakte, bet tai viena iš įmonių, kuri sukūrė vakciną. Jie mane pakvietė vakarėlį padaryti Bostone“, – didžiausių kompanijų užkulisius atskleidžia Rokas.

Daugiausiai triukų Rokas daro su kortomis. Jam priklauso aukščiausiai išmestos kortas Gineso rekordas pasaulyje – net 14 metrų ir 35 centimetrai.

„Dabar mano asmeninis rekordas yra 22 metrai ar 21 su puse. O kitas rekordas yra daugiausiai per minutę išmestų kortų viena ranka. Tai buvo 122 kortos“, – pasakoja Rokas.

Iliuzionistas prisipažįsta, kad kortas perka ne kaladėm, o... paletėm.

„Prieš trejus metus nusipirkau 2 tūkst. kortų kaladžių, jas man pristatė ant europaletės. Jų nebuvo daug vizualiai, bet jos žiauriai sunkios“, – šypsosi Rokas.

Netrukus žiūrovai Roką galės matyti dažniau. Garsiausio pasaulyje magijos šou nugalėtojas tapo naujo LNK projekto „Aš matau tavo balsą“ vedėju. Pagal tarptautinį formatą kuriamame projekte laidos dalyviai spėlios, kurie šou dalyvaujantys žmonės yra tikri dainininkai, o kurie – apsimetėliai ir galės laimėti net 10 tūkst. eurų vos per vieną vakarą.

Visa Ameriką pavergusios mago iš Lietuvos istorija – šį ketvirtadienio vakarą, 19.30 val., per LNK, laidoje KK2.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją