Giedrė šioje laidoje stos į bičiulio Marijono Mikutavičiaus komandą, o Gvidas – į Manto Katlerio, rašoma pranešime spaudai.

Giedrę ir Marijoną sieja ne tik šis žaidimas – visai neseniai jie kartu išleido dainą. Vis dėlto prasidėjus žaidimui, nori nenori, teks pajusti ir įtampą – Giedrė juokaus, kad pastarąją ji ypač jaučianti dėl to, kad įsivaizduoja prie televizoriaus ekrano sėdintį ir viską komentuojantį savo vyrą. „Aš nebegirdžiu, ką sako Marijonas, nes įsivaizduoju, kaip Kilčiauskas sėdi prie televizoriaus ekrano ir sako kokį nors be abejo teisingą atsakymą,“ – juoksis ji.

Jau pirmojo klausimo metu tarp Giedrės ir Marijono ims megztis diskusija, kokį atsakymą pasirinkti. Giedrė neslėps, kad jei Marijono siūlomas atsakymo variantas bus neteisingas, ji nenustos griežti dantimis. Savo ruožtu komandos kapitonas juokais atšaus, kad jei jie pasirinks priešingą atsakymą, kurį siūlo Giedrė, jis taip pat to nepamirš ir keršys visą likusį gyvenimą.

„Bet tu nemoki griežti danties, kaip ir aš griežti danties nemoku…“ – galiausiai šyptels Giedrė, tačiau kieno siūlomą atsakymą jie galiausiai pasirinks?

O koks klausimas išprovokuos reperį R. Guido atskleisti intriguojančią detalę – praskleisti savo asmeninio gyvenimo šydą ir prabilti apie savo santykius? Vaikinas pasakos, kad jo širdis užimta – su savo mylimąja jie kartu yra jau apie du mėnesius, tačiau susipažino ne per „Tinder“, kaip tapo gana įprasta šiais laikais.

„O aš su Aiste susipažinau per „Tinder“ – mes kartu jau 7 metus, bet dar nesame susituokę. Mes labai greitai įsimylėjome ir pradėjome kartu gyventi. „Tinder“ iš manęs neuždirba, nes aš esu tas vartotojas, kuris vienąkart ten nuėjo ir daugiau nebegrįžo“, – detalėmis apie pažintį su dabar jau sužadėtine Aiste Kabašinskaite dalinsis M. Katleris.

Tačiau tai – ne vienintelis atviras prisipažinimas, kurio iš savo mylimiausiųjų sulauks laidos žiūrovai. Štai, pavyzdžiui, G. Kilčiauskienė prisipažins buvusi etiketo kursuose. Tiesa, į juos ėjo ne savo noru, o, kaip sako pati, papuolė netikėtai.

O kaip žinomi žmonės atrašinėja į elektroninius laiškus? „Tiesą sakant, esu tas, kuris gale laiško – visai nesvarbu, su kuo susirašinėju, su pažįstamu žmogumi, ar ne – visuomet palinkiu geros dienos, geros vasaros, ar bet ko kito. Man tai daryti smagu. Tas žmogus man nebūtinai atsako tą patį, bet tai tiesiog gera. Ir nusikaltėliams, ir VMI aš taikau tuos pačius standartus“, – juoksis pasakodamas apie savo įprotį Marijonas.

O kokiu atveju į laišką atrašo M. Katleris? „Jeigu prideda fotkę“, – privers publiką juoktis jis.

Ypatingai sunkūs šiame žaidime dalyviams pasirodys klausimai apie fiziką – Giedrė su Marijonu juoksis, kad tokie klausimai – ne jiems, kadangi abu šioje pamokoje buvo įvertinti dvejetais. „Nieko – vis tiek išaugome gerais žmonėmis“, – bandys save ir komandos kapitoną paguosti Giedrė.

Tiesa, pasirodo, kad fizikos mokslus šiuo metu kremta ir M. Katlerio komandos narys R. Guido. Vis dėlto pamatęs su tuo susijusį klausimą, jis neslėps nerimo – juk neatsakyti būtų gėda, o ir į universitetą grįžti atsakius klaidingai – negražu… Ar jam pavyks jį įveikti?

Intriguojantis žaidimas „galvOK“ – jau šiandien, šeštadienį, 19.30 val. per TV3!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją