„Beje, esu pagalvojęs, jeigu ji dar būtų gyva, kaip sureaguotų. Tam tikra prasme, šis numeris bus ir jai, – sako Gytis Ivanauskas. – Mama visų pirma buvo mano pati geriausia draugė ir mano visų geriausių draugų geriausia draugė. Aš į sceną lipdavau tiktai dėl jos. Ji matė visus mano spektaklius. Ir Lolitą matė, mes kartu žiūrėdavome televizijos įrašus, kartu žvengdavom, kikendavom. Mama buvo mano moralinis ramstis”, – jautriai LNK laidoje KK2 kalbėjo aktorius Gytis Ivanauskas.

Gytis Ivanauskas ir jo personažas – Lolita Zero

Gyčiui su mamos netektimi buvo labai sunku susitaikyti, širdgėla ir ilgesys niekaip nepaleido, rašoma spaudos pranešime.

„Po to įvykio aš ilgą laiką nelipau į sceną. Atrodo, jau praėjo porą mėnesių, o aš vis dar negaliu. Tuo metu nebuvau tikras iki galo, kad, vaidinant spektakly, manęs neužplūs kažkokios emocijos ir aš neatsistosiu ir neišeisiu iš scenos. Tai žiūrovas juk dėl to nekaltas“.

Gytis Ivanauskas ir jo personažas – Lolita Zero

Žmonės, beje, ne visada atskiria Gytį nuo Lolitos. Jie galvoja, kad kažkada Gytis virto Lolita Zero ir į Gytį neatvirto. Pirmą kartą Lolita Zero pasirodė 2016 metais Emilio Vėlyvio filme Zero III. Vėliau ji dalyvavo „Eurovizijos“ atrankoje. O šiemet Lolita grįžo pasikeitusi.

„Man atrodo, šitas pasirodymas yra provokatyvus, naujas, jis yra iš ateities, iš kosmoso, ir mes didžiojoje „Eurovizijoje“ su šiuo numeriu tikrai neliktume nepastebėti. Taip dabar atsirado Lolita Zero naujoje formoje, nes tai, kas buvo prieš 5 metus, tai buvo tokia moteriškaitė“, – šypsosi Gytis.

Gytis Ivanauskas ir jo personažas – Lolita Zero

Dabar Lolita daug prabangesnė, jos ragai nusagstyti brangakmeniais, o pėdutės apautos 30 centimetrų kablais. Todėl nuo scenos į žiūrovus žvelgia net dviejų metrų aukščio dama. Blizgančiame Lolitos kostiume išryškintos abi lytys – ir vyriška, ir moteriška.

„Kažkokiam komentare manęs klausia, tai čia vyras, moteris ar žmoga? Žmoga“, – juokiasi Gytis.

Prieš pasirodymą Gytis sėda į grimo kėdę ir virsmas į Lolitą užtrunka net dvi valandas. Kartais, pervargęs po pasirodymų Gytis grimo nesivalo, vyksta namo kaip Lolita ir sulaukia daug aplinkinių žvilgsnių.

Gytis Ivanauskas ir jo personažas – Lolita Zero

Visa „Eurovizijos“ apžvalga su Gyčiu Ivanausku – jau šį ketvirtadienio vakarą, 19.30 val., laidoje KK2 per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)